[Viu TV] 女神降臨(2)

1001 回覆
25 Like 6 Dislike
我係睇女神覺得車銀優好靚仔呢幾日睇埋江南美人
一齊睇真係覺得兩套嘢好似
琴日佢地地下戀情嗰陣
修豪問朱靜係咪間碟
江南美人嘅劇情又係咁 對白都一樣
我都睇過江南美人,
我都覺得好似,成個concept都好似,
只係一個講化妝一個係整容,
咁你地覺得邊套好睇啲

依part真係好想
好似*
跟著江南美人又係有個女二攬住男主, 比女一見到
之前覺得佢超好無啦啦呢集大爆發 有d格硬黎feel, 下集仲撚過分
朱靜太過唔識避嫌,修豪控制慾又太強
好波 姐係男一女一下集就和好,男一男二都和好
得翻格硬被黑化嘅女二變成大魔王要處理
大陸劇不了 d人戲又屎人又柒氣氛又老尷 仲要有陣土味
完全認同 睇到火鬼滾
覺得咁寫都合理 朱靜以前比人杯又無朋友
自然就會好驚失去依加嘅朋友
加上女二特登講佢比老豆打 朱靜覺得佢慘
女二可以捉住佢弱小嘅心靈攻擊佢 令朱靜唔敢出聲
唔好咁狗血啦 女二開心見誠坦白放低大量啲好睇過依家咁又要等一個星期 屌
鐘意睇修豪呷醋
包餃子以為睇緊周星馳食神 笑死我
朱靜又真係唔識避嫌修豪又唔識睇人眉頭眼額 兩個都有錯 打和啦super
其實姜秀鐘意修豪既契機係咩呢?成績贏唔到佢就要得到佢個人?識咗10年先無啦啦話鐘意人好奇怪 編劇黑化佢好牽強
下集人哋患難見真情 書竣可以
依家係咪興男二人設都係勁好,金宣虎黃仁燁一樣命運
睇run on
中意睇愛情呢套超推薦
搞咁多誤會純粹令修豪朱靜可以嘈一次
拖劇情咁 變咗愛回家
每次留言都要講:「書竣好慘呀,為朱靜付出咁多得個吉
我會好好愛你架 書竣

轉會
角色性格係咁,有睇漫畫就知,佢做得似架其實
啱啊佢依家淨係可以睇住女主同修豪開心拍拖
屌咩人地成雙成對佢就得自己一個

明明人又好又顧家又靚仔
就算得唔到都唔好搞到佢一無所有啊屌

不過諗返漫畫都慘 雖然話同女主一齊過
但我唔覺得女主係鍾意佢囉
因為修豪走咗先同佢一齊嘅feel

從漫畫到劇都係單向嘅感覺

真係好撚慘
IG係咩?
我哋都要同書竣一樣堅強啲
頂住睇埋佢

書竣咁kiyowo得唔得㗎
包餃子都得意過人

細佬
佢係高雲嘅哥哥 你應該要討好佢 依家無啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞