[最終回倒數4] 進擊的巨人漫畫討論 - 136話

1001 回覆
35 Like 5 Dislike
呢個結局我比10分
小朋友艾倫係雲上飛個視覺係法爾可係天上飛既視覺

法爾可第一集見到有隻雀仔係天上面飛係進巨視覺
最後分分鐘其萊納回收埋始祖
代替左戴巴家族做新世界救世主
但係結果都無改變艾人入哂集集中營
萊納廢到底繼續精神病發頹廢等死咩撚都唔理任得米卡沙佢地比人處決咪
最後任期未完就頂唔順想死求Falco食左佢
Falco 集齊哂九大巨人娶埋gabi用救世家族名義救埋死剩既艾人岀來去第二度建國
一切都係回憶
說服係冇用 女人係要哄嘅
但前提你要係一個強勢靚仔

吉克仲唔夠靚仔
繼雀巨之後又出現豬巨
到底吉克真係砌緊巨人定係純粹無聊堆沙?
諗唔明吉克出於咩理由要幫手砌巨人
太老不了
識㨂梗係㨂細佬
到底顎巨Ymir同始祖個樣邊忽似,點解會被人當神拜
始袓明明咁皮膚白滑
二千年前既人邊有人知咩樣
含淚投票?
冇得安樂死就得返兩條路
一係艾撚滅世 一係聖母和談
係都唔錯
咁樣可以證明呢班25賤種人骨子裡都係自撚私,
自己個民族無做過壞事(2000年前巨人有無濫殺根本無人知)但要被全世圍打,你班賤種唔諗辦法之餘仲要阻止人反抗,
到你班賤種既親人俾島外人殺先識得槍口對外
應該係身不由己玩沙
人類既信仰好易建立
估 無聊堆沙

122話始祖砌巨人有巨人既形狀

艾撚有始祖巨人,地鳴前艾撚無能力做巨人
即係始祖本體先有整巨人能力,而始祖本體出現咗喺現實
除非始祖分享整巨人既能力俾吉克or始祖被食,吉克先有能力整巨人

吉克今集話:你都被食
即係吉克肉體情況同阿明相似,被始祖控制,困在喺路,無野做就堆沙者
我覺得佢D沙,有D野,會唔會堆返成隊調查兵團出黎,純FF
純ff:
會唔會下一話細佬艾倫出黎砌巨人
睇Youtube啲漫畫reaction
見到個鬼妹睇班叛國賊殺自己同胞睇到勁開心
睇到floch死嗰度仲係咁大叫yes yes yes

我屌佢老母睇到好撚嬲
ur a little bitch?
左膠?

オカピの特徴である非常に長い舌。2本の短い角も見える
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞