[最終回倒數4] 進擊的巨人漫畫討論 - 136話

1001 回覆
35 Like 5 Dislike
車巨3米??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
計長度定計高度先
一直都冇講車巨能力/ 皮克特質
法爾可夠一下學識控制巨人飛天啦
有乜好拗呢
呢套野已經唔係純打鬥
打鬥只係包裝 只係手段 只係表面野
核心係闡釋人類幾千年黎既難題 甚至俾出一個新想法
唔明做乜野喺到judge個表面
唔畫到皮克咁 咪寫少d歷代九大巨囉
明顯係想畫面緊湊d啦 又唔係決定性手段
仲要拎黎同火影比?會唔會太侮辱呀
艾爾敏可以試下用艾倫對尤彌爾講果番話對吉克講一次
可能係上左艾倫依艘挪亞方舟既依班人先係唔使死 其他全世界都死哂
你都識講火影係"個個"啦
應該係4米 仲要係企係度4米
即係身長唔只 應該
btw今集阿明鬧自己既野就係我想鬧佢既野
真係 你對唔對得住團長
咁唔知啦
當我無講過
要從後抱先可以
艾倫媾女係有一手
罵得好好睇 創哥呢集寫情緒爆發寫得好好
睇嚟都係左敏大獲全勝
結果係點唔太重要, 呢套嘢冇絕對正義對錯,邊邊都可以贏,希望贏嗰邊respect 艾撚就夠
得返三話好似有D 趕,不過創哥點都未至於會爛尾掛,最多個尾收得唔完美啫
搵返122 尤彌爾入咗棵樹度就跌落條魚骨度 之後就變咗巨人
唔通真係打爛條魚骨就殺到始祖?

點解我會諗起尤米爾放走嗰隻豬
我都諗起嗰3隻豬 但係上面有巴打話係鹿黎
我記得皮克有一話叫兵長做 ‘兵長大人’
一時話pig 一時話okapi,爭咩丫 兩樣溝埋做豬鹿巨人丫笨
依集算唔算暴風雨前的寧靜?
唉今集好似冇乜進展咁
皮克又carry 無左佢Jean 同萊納點打d戰槌巨
佢真係好鳩屎
仲話因為佢兵長先傷腳所以艾倫一定要死

跟本就佢淨係滿足佢自己
我衰咗 所以你一定唔衰得 一定要立決心殺艾倫

呢個角色真係唔多中意佢
嚴以待人,寛以律己

佢救老母就得 救艾倫就唔得
萊納好似無俾兵長虐,人形嗰陣俾兵長劈就有

Btw, 萊納係第一個俾兩個阿卡曼劈嘅男人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞