[最終回倒數4] 進擊的巨人漫畫討論 - 136話

1001 回覆
35 Like 5 Dislike
好想兵長快d死
最痛苦既反而係佢
但係我覺得創哥會留唔會比佢死
即係佢可以一次過回收晒所有巨人之力再自己做始祖尤彌爾,再將自己硬化做水晶,而個意識就自己去搵解決巨人嘅方法,咁之後咪冇人再會變巨人囉,而個意識就得閒返番細個嘅自己度,即係第一集開頭咁,所以一見到三笠就話佢頭髮長左,所以艾倫會自己咸左出嚟,同埋三笠嗰句”一路小心啊,艾倫”可能係咁,如果係,真心好sad
高開低走既感覺
又話有3個死???
流料
我想睇艾倫攬住Ymir話佢唔係奴隸個幕
史上最大膽結局?
又話有人死
fake news
係囉 最後一頁唔係會有講下話幾月幾號出架咩?
矮仔兵長死左去算啦 坐係度回憶到喊
美版好似冇
今集MVP係皮克醬~
我買滅世成功

我係吉克都頹啦
連變3次
知道知砌一隻要幾多時間
又要等一個月
可唔可以打暈我
呢幾個月仲難捱最後幾集好期待
見到呢到有人講話睇完大選就更加想艾倫贏 突然間好想講少少野....當我係五毛又好是但啦 要block就block

睇完今次大選之後見到唔同媒體既fake news加twitter Facebook censorship 連twitch都玩censorship (remove左PogChamp icon) 我開始明白點解有支那人覺得支那共產黨其實同外國無咩大分別 - 唯一就係支那係一黨專政 而西方就大財團專政 - 一樣都係censor哂佢地唔鐘意 唔想你聽到既野 同支共一樣都係出fake news biased news 洗人腦 其實到頭黎天下烏鴉一般黑

只不過西方都仲叫做有少少道德同良心規限唔會有集中營咁解 - 所以佢地就用係支那現成既集中勞動營

經過今次大選真係心都淡 睇到班左膠其實就同班小粉紅相差無幾 都係比人洗哂腦 違我者死 雙重標準 偽善撚

我呢兩日del哂reddit Facebook twitter 唔想再睇時事 專心做毒撚港豬算
新一代戰神 - pica
Falco 係動畫睇到未來記憶
都好有可能佢會食左eren?
應該係多線結局game入面既badend 之一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞