[突發]參加武術台網聚, 點知變左去踢館

554 回覆
885 Like 13 Dislike
三哥
三哥
今年書展有無第三本陰目買
好鐘意石頭呀

出左三個月都有啦頂你 快手落書局買 快! 唔好諗!

三哥我地就係諗住書展會有簽名版,宜家先忍住手唔買住
欲罷不能
好少睇故,一睇就係三哥,支持
三哥
好鐘意石頭呀

書展係等第四本呀巴打

咁大獲 sor呀三哥
都係會展買 一次過買
仲未見人鋪燈神既?

其實我考慮緊效法袁生﹐post親就記名﹐下本書入面寫佢被分屍

次次都叫你地唔好提 依家三哥嬲嬲豬
三哥出post必定正評
三哥可以解答下我幾個問題嗎?
[陰目偵信]召喚三哥
https://lihkg.com/thread/193312/page/1?ref=ios

點解妖刀篇有變動?
- 一來配合新版 二來想改改小太郎個性格

1. 我記得起高登連載個陣,嚟搶刀郎個奸角座頭市,佢係學邪帝玩刀劍雙絕架喎 新書入面變左玩仗刀
-因為原裝座頭市係用杖刀 如果唔係佢又冇盲又唔跟人地個兵器 叫座頭市有d唔知做乜鳩 不如叫櫻木花道啦

2. 我記得小太郎因爲有個和尚幫拖先打贏(呃走)座頭市,新書度又消失左
-新版刪減左某d人物 和尚係其中一個 同埋舊版個解決方法唔係好適合新版小太郎

3. 小太郎借刀覆卓個把戚繼光苗刀,我記得之前有篇講陳近南寶劍故仔入面係個奸角陳十三用架喎
以上幾點希望三哥上水指教下。
- Yes you are damn right﹐不過係同一種刀唔係同一把刀﹐苗刀係統稱﹐bug fix版鎮遠鏢局1.0.2會有更多描述

thanks you 估唔到三哥咁快回我
ps: 我都係覺得刀劍雙絕個種霸氣比較上有高手感覺
支持你三哥
三哥
好鐘意石頭呀

三哥⋯⋯其實我本陰目3都無簽名⋯⋯我想⋯⋯
簽名~啪啪啪~簽名~啪啪啪
我估會有個atv武神出黎撩佢隻秋
想買燈神
三哥
最不接近梁朝偉的男人 三哥
三哥
好鐘意石頭呀

搵本黎交換先得架陳生 出文未呀
三哥!!!!!!!!!!
Live左
三哥
好鐘意石頭呀

搵本黎交換先得架陳生 出文未呀

我岩岩⋯⋯更左啦⋯⋯9半再更
咁我地書展交易現場啦
三哥!!
三哥三哥
三哥我愛你
Live!
未睇故先正皮
LM

利申 真。泰拳愛好者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞