[突發]參加武術台網聚, 點知變左去踢館

554 回覆
885 Like 13 Dislike

又例如某次野外活動聚會,有個肥仔帶了一堆士巴拿、麻繩出來,說是爬山工具,但橫看豎看都似打劫多。

武功秘笈嗰個?

好熟 係咪出現過
lm
有冇青城四秀

四獸咋下話,金庸個幾個。

起碼都要燕橫咁先孭得起青城派個名啦。

雌雄龍虎劍

好睇

其實本書都勉強算有暗示而家嘅功夫得個樣

故事入面武當個個都係想實戰,荊裂燕橫佢地亦將自身招式簡化,務求最細動作發揮最大威力,你唔會見到佢地有多餘動作。

所以早日爆呢單mma新聞我即刻諗起武道狂

同好
一睇到新聞即刻諗到姚蓮舟帶武當去挑機
我覺得武道狂真係近年最好睇嘅武俠小說
有冇青城四秀

雌雄龍虎劍

好睇

故事入面武當個個都係想實戰,荊裂燕橫佢地亦將自身招式簡化,務求最細動作發揮最大威力,你唔會見到佢地有多餘動作。

同好
拳和劍,此後皆尊武當

我要證的,是武當派天下無敵之道

小說都係話
武當係以實戰練人
仲未有文
太早入黎,有排等
好撚好睇 形容得好有畫面
三哥出品必屬佳品
救命 無啦啦走出黎叫人自鑽
「天外有天﹐難道閣下竟想挑了全個武術界不成?世上高手何其多﹐像老朽鄰居的表哥.....」

「又高手在民間?照你咁講呢度最好打係個外賣仔啦!」雷曉秋指著門外說﹐

門外一個外賣仔手拿一個飯盒﹐呆然望向場內眾人。

「係咪叫咗茄蛋飯?」外賣仔問﹐

「點呀?叫佢代表你哋啦不如?」雷曉秋虎目橫掃所有人﹐

「......其實我都學過幾年fing春架。」外賣仔說﹐

「得啦得啦﹐唔好阻住食花生。」網友把他推了出去﹐

「你哋幾個同我拍低片!我要俾所有人睇住我揭穿呢班扮撚哂嘢嘅卡啦蘇嘅真面目!」雷曉秋向我們說,

「欺人太甚!等我功夫太極會一會你!」
一人又跳了出來,場面越來越像那經典「破喉嚨」冷笑話,這次出來的是一個穿著白色功夫服的光頭胖漢。

「我就係正宗歐陽太極……」

「得嘞我冇興趣知啦,求下你直接出手啦。」雷曉秋截停了他,

「稍等﹐歐陽兄﹐」青城派掌門突插話﹐「他剛才叫後面那些人用手機拍下來是吧﹐該不會是來偷學武功的?」

「對呀!拍甚麼?想誣蔑武術界是不是?」

「媽的是特務!想來毀我國五千年的文化﹐肯定是顛覆國家!」

「不能放跑!叫公安!」

說著說著﹐各派的人竟然包圍住我們﹐幸好我們背後就是出口。
叫公安
live
有冇青城四秀

雌雄龍虎劍

好睇

同好
拳和劍,此後皆尊武當

我要證的,是武當派天下無敵之道

小說都係話
武當係以實戰練人

要追求最強,唯有實戰打返場。

不過mma件事牽涉極大量油水,比你打假成功仲得了?
外賣仔應該係堅料好打得
外賣仔應該係堅料好打得

中國古掌法代表
睇黎大家都唔記得外賣仔茄蛋飯係周星星個幕
Live呀三哥

點會呀,人所共知唔會特別講渣

仲得閒睇三哥 洗定屎忽等加更喇

仲得閒睇三哥 洗定屎忽等加更喇

咪係囉
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞