英雄聯盟。激鬥峽谷 (1) 隻驚冇人嘅

1001 回覆
6 Like 66 Dislike
咁我係日本APP STORE DOWN既 岩岩入左去見到咩活動都無既 有冇都係日本APP SORE DOWN既巴打都係咁
定係申請AC果陣時我係日本LOL裝申請就永遠都係日服AC?
就算係台APP StORE DOWN落黎登入都係無活動?
但一出左台lol就冇玩傳說我
傳說啲人意識廢好多 輕輕鬆鬆就上傳說排位

同埋傳說射手太屈啦把吸血弓
有冇人課金有問題
我朋友見到三百幾蚊七千五點
我睇六百幾蚊得九千幾點 價錢差好遠咁
想問下An機應該down國際版
台版話我地區不符
用vpn登入一次
唔該巴打
收工玩下先
係咪你係ios 你朋友係an?
係阿
但我之前用國際版都係睇三舊幾個隻
之後出左台版商店變左乜野都冇
再裝翻台版先有野可以課 但貴左好多
我係台app store down
連日本vpn開ac 嗰陣台灣未開放
但都係冇活動

An機就down國際版 連台灣vpn開ac
就有活動

會唔會唔記得熄vpn
痴撚線 上一到銀一就比人troll到連輸2鋪
睇黎我離唔開銀二
搵人3排啦
有無巴打可以帶我一齊玩
岩岩由傳說轉黎未玩過lol新手一名
雖然一直有上YouTube睇教學但始終唔及實戰學得快
玩1v9角達瑞斯嗰啲
強行灌經濟比隊友等佢哋鳩打都靠裝備贏
真,一係酒筒
酒桶我覺得唔算1v9英
對線係強 但始終都係團戰英
達瑞斯有咩意外都可以帶邊線
所謂團戰我都係tp繞後自己打後排唔理隊友
結算完我諗住練阿卡莉(top mid)同伊芙琳(mid)
仲有15個鐘先結算
之前公告又話跟電腦版
即係今晚又唔洗玩住
官方夾硬同你轉咗區
屌,班越南仔真係垃圾黎架喎
乜野GAME撞到佢地都係比佢地雷,都痴撚線
PUBG又係9衝出去9射送頭送裝
屌你老母到隻LOL 又係9衝,唔撚識退既 你老味人地塔底同來回走黎同你打
1格血黎引你半條血入去,都仲要衝入去 殺到都話博下 點知衝入去係送頭
半條血輸比1格血 比塔比兵打,無閃無點燃無MP都衝入去 真係服撚左佢地

佢地係咪平衡時空緊,當自己係最勁既選手?
咩地方都用到你段嘢架啦
我已經睇淡咗 場場當1v9
贏唔到咪證明自己實力到頂

Btw適當嘅呻係ok嘅
但次次都淨係檢討人哋小心自己變成你口中以為自己係最勁嘅人
真係呻下算
10場越南仔真係著左9場既都ON9
得1場係超水準

有場我SUP坦,已經開盾頂緊傷係咁叮個AD走啦走啦
唔走仲要打埋一份,結果咪佢係咁送頭囉
越南仔做AD 0頭死多,送錢比人洗
有乜辦法唔呻?
已經語言,文字溝通唔到 叮埋都唔走

真係撞返台/日/韓/支那 都唔想撞到越南仔
好辛苦先打到上白金
你老味越南仔真係正仆街嚟
都去到呢個牌都係送頭仔
真 已經好聲好氣講
但其實係咪唔識英文
啲隊友啞嘅 又唔pin又唔插眼
手機版太多冇玩過dota類嘅新手啦
應該白金-翡翠左右先有識玩嘅隊友
聊天室可以熄
有時我見到隊友企喺到已經知佢打緊字
但sor我睇唔到佢嘴啲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞