英雄聯盟。激鬥峽谷 (1) 隻驚冇人嘅

1001 回覆
6 Like 66 Dislike
祝1001唔開po嘅巴打rank連輸
香港app store仲未出
前日上咗金4四連敗但都未跌牌
一粒星+掉牌機制+韌性
已經疊埋心水落返去 可能實力就係咁廢
點知又贏返兩場死過翻生
幾時先有
有無人長期一齊玩 留個tg
等下啦陳同佳都未自首
果時我都係 加油,上左白金正常番晒
感覺我仲未掌握到個節奏
我大約有70%贏線 對面爆哂線嗰種
因為我盡量會counter pick 除非對面p5
但最後勝率只係得59%
應該係贏線之後冇好好跑線然後隊友送到輸
龍一出就幫手去食 已經差好遠
問題係隊友唔食見人就上1v5
跌撚咗落銀
玩sup多自家ad 3000蚊係咩事阿
跌牌之後再入bo5係冇送1勝場
睇怕bo fail都唔會有
突然覺得電腦版好佛心
越南仔真係淨係識沖
打ai遇到終國人 佢同我罵戰

我話佢台獨份子 不玩王者 翻牆玩lol已違法

完場截圖報公安 ,佢驚到afk.
之前見到越仔會打best chinese
我依家見到殘體字都會講
搭多句can chinese play this game?
好想隻驚 更新多d英
rank 來來去去 個幾隻英 悶到飛起

好似邊隊選到李星 eve 勝率先加40%

最好一次過 放多d英出黎ng場測試。之後先慢慢加入rank
上網睇有人講過 主要係照顧冇玩過LOL嘅人
假如百幾隻英一次過出
有玩過電腦版嘅會著數好多 起碼知啲技
對新接觸嘅人會覺得起步點唔一樣而放棄
特別係想吸引傳說/王者轉過嚟嗰啲
人哋見到要練百幾隻英心諗玩返舊驚唔好
同埋依家s0 過幾日正式開始賽季
睇下有冇加返ban英 選路呢啲functions
依家冇ban大家緊係玩強勢英
2日 打左4次金1 bo 5都輸
好辛苦打左上翡翠 淨反5日唔沖鑽啦 下個season先沖
最憎見到 酒桶 李星 悟空

笑死
以下意見僅代表本人立場
上路:達瑞斯>酒桶>悟空>達瑞斯>....>all (但達瑞斯打唔贏歐拉夫)
打野:李星 酒桶
中路:技術線 但伊芙琳 劫等等好痛
AD:艾希 燼
輔助:牛 機械人 > 布郎姆 瑟拉紛
完全無玩過e類game
不停禍害自己隊輸
有無人可以帶下我
https://youtu.be/838d7MdhgZc
見到有影片解遊戲包 有我pc 主用英杰西 老鼠 剎雅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞