英雄聯盟。激鬥峽谷 (1) 隻驚冇人嘅

1001 回覆
6 Like 66 Dislike
Btw大家會揀咩英 電腦版就一定揀凱能
但我睇過teemo好似都勁成隻汎咁
岩岩打左場馬嬲打Darius,對線打唔過 中單隻fizz話report monkey,之後慢慢打團戰咪又係贏到,諗下點去贏好過屌隊友,雖然啲掛機隊友係抵屌
Teemo真係毒瘤 電腦版已經夠煩,手機版仲要冇真眼玩條毛咩
我自己會用悟空counter達瑞斯
佢Q我就W走 我係實戰中被對面教學學返嚟
同埋對面成日斬分身
但唔係好明佢招隱形
人哋行近會見到佢 可以打佢
但佢會維持隱身 個作用喺邊
防GANK係正常
全場得自己插眼,無人插
有人黎,叮唔走,仲好勇咁上
有乜計
其實有2個係咁送頭比人,變谷肥哂對面真係難打
如果電腦版都仲可以龜去食兵農返起
但手機版節奏快,好難農返起
人地5個打巴龍既時候,隊友仲慢慢食兵 只好怪自己錯左隊,無得好講
點解d人可以咁撚廢
由其個d 外星文名
次次都俾人雷輸
我想脱離銀啊 想同返d有觀念嘅人打
好撚攰
一日到黑都銀一> 銀二 >銀一 無限loop
最撚on9 Gank完
人地未死
咁我走
路主又即走返去送頭
我真係即刻呆撚咗
嘩 屌心聲

d人塔底都走去追 CLS
最大問題係咩
Dnlm人地仲有4 5格血 係咪CLS
一個heal即刻加招暈 即刻triple kill on99

你睇下我set d咩字
我一入場就別開戰
想要炮娘or庫奇 其他英我好似唔太用得著
金/銀就打JG 帶風向
有時唔係d人太廢
係對面多數都係玩細ac陪fd升牌
又或者堆簡體仔升唔到牌用新ac恰新手
好多時一眼都睇得出
對面唔係呢個牌位實力
不過隊友同對面其他玩家正常發揮
所以先唔夠打贏唔到
但係重點明知唔夠打都要死衝先辛苦
我心思思想要凱能 可以打top/mid/sup
同埋呢到大絕應該好容易電五個
諗起巴哈有個回覆,知唔知輸既場次共通點係咩野,就係 都係有你

所以做好自己本份,慢慢慢上去,基本上白金就安全
頂你一句嘢=我成段嘢嘅意思
我自己冇劫就用拉克絲sup

一開波出水滴 點技 1>2>3,一定要點保護盾
我top就跟我套達瑞斯>酒桶>悟空>達瑞斯
jg比較弱 都係酒桶/李星 可能練菲艾
只gank下路 效益最大一次收兩個頭
mid同ad基本上都冇得玩 除非p1/2
諗住練伊芙琳同阿卡莉
ad就only燼 sup就瑟拉芬
我就係打緊JG
打到好攰
有無台appl acc借黎
jg打得好,一出龍去食 贏9成
我9/2/1
自己AD 0/8/2
你想我點贏9成
個任要玩幾多日先換到人
痴線到每日最多真係得80步
唔係又要玩十幾日先換到人掛
咁你咪保姆咁駐爆條下路囉
除非佢係故意送啦
Jg唔係淨係負責前期嗰幾分鐘
點解你冇反蹲?點解你次次都唔喺現場3打2?
當然啦 你可能食緊龍/gank緊其他路
咁都係資源交換 等有一次你換唔到咪會落後
呢啲咪係你升唔到上去所欠缺嘅嘢
你覺得呢啲唔關你事嘅話
咪即係場場等隊友carry囉
幫到隊友起飛先叫帶節奏
拎一堆頭屌隊友叫帶氣氛
個活動20日 起碼都局你玩3分2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞