英雄聯盟。激鬥峽谷 (1) 隻驚冇人嘅

1001 回覆
6 Like 66 Dislike
啱啱完嗰個叫s0 冇skin送
今日開始先係s1阿

8點開咗陣
屌,等撚極都未出個2.0本身已經有bug(eg轉表情個度)仲要搞到活動都bug埋
要轉咩地區先會有個訪客活動?
問左客服 我係日本帳號 係台灣服咁 好鬼煩
有啲人琴日鑽石牌打完rank出黎中Bug提早重置變咗鐵牌添
買撚左牛牛 好廢唔識用
開自訂練下先 總之w飛緊途中㩒到q就得
以前電腦版要準確到w一完嗰刻立即q先難
Sor慣咗講qwer
對應返一二三大技
個season reward skin係咪完咗s1先有?
原來唔係季尾先多ON9
原來開新季係仲撚多ON9想等人CARRY
根本都痴撚線 D人唔識打AD死要搶AD
入到去1個都殺唔到
仆街,仲要係唔識玩好運姐 定左條友 個好運姐有大唔撚開,仲要ON99係到慢慢A
D兵黎到塔底係到開大食兵? 嘩,衰撚過電腦控既好運姐
全場0殺死成10次 得2定3個助攻既好運姐 咁樣搶AD?

LOL好難玩咩? 普通推塔GAME 係咪真係咁難去理解點玩呀
全場係咁諗住追殺人 推到去塔底,唔打塔B返去?
自己carry啦睇你都係玩sup/被揀剩sup
你期望隊友會配合你收頭
得罪講句其實某程度上都係等緊被carry
隊友唔識對線 你仲走去開戰已經錯咗
贏game有好多種方法 sup唔一定係幫ad贏線
你有玩過lol相信你明我講咩
聽高手巴打講鑽石先正常啲 加油啦
是 但唔知係戰棋咁兩三個月一個season
定lol咁一年一個season
如果佢一年一個season,咪成年先送skin
到時仲有幾多人玩真係未知之數
玩lux全ap 食ad兵同頭,之後叫ad第一件復活甲
都係可能都三個月左右
隊友收聲 玩得再廢我都ok
所以我熄聊天室
不過選角時成日都見到啲人自己揀軟皮然後話mo tank都有少少燥但笑下就算
講真隻驚係鬥心態唔炸裂
同埋場場都嬲好辛苦姐雖然我都想贏
有港服未
硬係覺得玩硬坦前期真係冇咩遊戲體驗
岩岩又一場畀個LUX+EZ禁住黎打
見到唔對路已經轉AP裝
唔係我主動開戰
係見隻JG黎緊,我就定啦 仆佢個街,點知隻JG兜路去食蟹
我都走緊
隻AD自己衝去追殺 都痴撚線
真係唔係人玩
屌佢老母 唔再玩SUP 自己AD算撚數
真隊友真係癲架 係癲架
衰過打NG
唉 同pc一樣谷鳩退坑 玩多幾場驚一陣激撚到停心跳
我一路打sup 前期 路贏 中期幫其他路 +6k 拖撚到後期(20分鍾)個個齊裝 輸撚左 唔係一次 係十尻幾次啊 屌你老母 你估我唔想打路咩 係你地班仆街又唔做sup 主路又廢先 輸咋 仲要世界各地既on9一齊玩 dllm 好撚辛苦
唔係話你唔啱 我以前都係咁
輸咗又唔想認自己唔夠carry/實力到頂咪怪隊友
但依家見到隊友不明嘅操作 都係笑下就算
特別呢隻驚冇電腦版坐底都15分鐘咁耐
又可以熄聊天室唔嘴炮
幾分鐘輸咗咪下場 冇咩好嬲
不過心態嘅嘢人人唔同嘅
辛苦你自己姐 為咗遊戲唔值得阿清
有約德爾人活動啦咁多位
打NG都算
打個RANK,連普通既常識都無
果班人真係唔知打RANK黎做乜春
當人地中路+JG 4個黎夾2個果時
中路唔推,JG唔幫手
中路見無人,返去買裝 JG繼續自己野怪
到下路比人4個夾完再推已經無左塔
其他路真係自己打自己,乜撚都唔理
真係屌左出聲

Sup mvp正面鼓勵各位

我咁講可能得罪好多人
但我覺得好多人都睇得自己太高
舉個例比人gank好多人怪jg
但其實你冇防gank意識都係問題嚟

都係嗰句啦 有實力點都會自然上去
只係快定慢 順利定好多波折
祝各位s1爬分順利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞