英雄聯盟。激鬥峽谷 (1) 隻驚冇人嘅

1001 回覆
6 Like 66 Dislike
依家應該悟空、菲艾、李星同龍女做jg最好?趙信依家多人用打jg,不過目前又唔係覺得幾強勢
悟空 李星最好,趙信貪佢唔洗識技術 穩穩定定
冇控場 幫唔到人gank
前期刷怪慢 要農後期 冇cc 脆皮
唔係唔玩得 但有好多其他更好嘅選擇啫
趙信純粹係你提嗰幾隻nerf哂
所以趙信相對嚟講冇咁弱
而佢技能組同體質都唔差
所以冇budf都可以出返嚟
最愛阿姆姆,唔使技術,拉到人放大招就ok除咗有機會會比對面反野反到傻之外毫冇問題
拉唔中 咪pk
唔中=短距離用閃現/立即撤
不過一技中咗好似有暈眩,方便放大招
(之前被削二技之後,上單完全冇人玩,不過呢排有見過阿姆姆做sup坦,個人覺得效果唔係咁好)
想佢出雷歐娜多d
香港幾時先出呀究竟🥲🥲🥲
我第一次玩top因為冇英就揀咗阿姆姆
印象中係同ap石頭人不停互殺
遇到幾場啲人揀唔到路 入場afk 想升牌都咁難
請問而家係分左區?
我個帳係以前電腦LoL開既NA帳 睇返我個地區set左香港 冇咩連到台灣人 全部越南/外國人多 正常
會唔會加唔到香港/台灣人玩?Thx
加到嘅 但有巴打話佢同你差唔多情況
佢同其他巴打組隊係會爆ping到moonwalk
其實隻驚好自由啦喎
Ad英/中路英打巴龍路又得
輔助又可以出傷害裝
見過菲歐拉jg添
只要你想玩嗰隻英 咩路都玩得
呢啲電腦版咁做實比街場屌到屎忽開花
唔明佢哋掛咩機
試過sona jg 照樣贏
試過對面冇Jg 照樣輸
試過落後對面一半頭 照樣贏
試過食咗兩條巴龍 照樣輸
個game完全係取決於對手有幾廢同自己隊友有幾強
如果你可能夜晚玩話唔定都有影響
本人經歷越夜越匹配到外國人

但係其實冇咩香港/台灣人玩
我成日都係遇到簡體字
更加唔好提排行榜d前幾都係簡體字
究竟幾時先開放港區

想問下新手點先記得邊d英打邊條路?
玩普通場都算,打排位驚揀左重覆累到人
通常
鬥士、刺客=巴龍路
射手、輔助=飛龍路
清兵快+支援能力強(阿璃、犽宿、劫、飛斯、龍獸之類)=中路

Or建議你直接叫隊友pin要揀咩路
有點嬲
岩岩打排做輔助
飛龍路竟然得我一個
2個人打野 輸死
港區咪又係併入簡體字區
如果繼續台港澳 依家就唔會變孤兒仔啦
你可以試吓上op.gg睇吓電腦版點分路先
手機版大同小異 自由度大啲添
例如之前伊芙琳中路咁
所以可以base on電腦版嘅概念加自己實際玩落嘅諗法去判斷
慣左d搶路L個個都秒鎖刺客carry 仲有提摩 十個九個雷
習慣下我前日都遇到幾場呢啲
正常銀牌以上都冇呢啲情況嘅 除非鬥氣
最多都係飛斯 阿卡莉sup之類
如果Ng就算啦 玩ng都係for fun
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞