英雄聯盟。激鬥峽谷 (1) 隻驚冇人嘅

1001 回覆
6 Like 66 Dislike
Sup先最好其實
手機版可以出傷害裝 假sup真ap
輸又可以照賴ad廢
推下先
爛鬼ser 成日lag
更新?
依家先得300足跡解鎖第一個獎勵
唔知miss咁幾多個每日任

Btw原本9點上完堂瞓咗
醒咗見11點幾都要起身打兩場電腦解返一兩個任
mundo 同 singed係唔係玩唔過?
港ser 又無時間表,次次用4G 打都高ping
Mundo呢個meta坦唔起
Singed半坦幾好 扔d carry返黎又痛 不過好講技術
打咗百幾場冇見過mundo
Singed打過三次 見到對面選就放心哂
對線冇壓力 但唔好同佢farm 要贏線
到時港澳玩中國服都唔會低ping得去邊
玩過中國服電腦版都係同台服差唔多ping
隻Game 續戰力太低, SUP 出輸出裝幫手打仲實際
都唔一定 試過一兩場對面索拉卡/瑟拉芬
奶到仆街 佢哋出輔助裝
但我自己玩點都係回雞水咁少
所以我都係出傷害裝假sup真ap
玩隻可以輸出型既SUP仲好
出打手裝,又SUP得

幾時可以買凱能想試下係依到一團戰開大係咪可以好易暈哂
我都等緊凱能
希望出靚嗰啲skin 血月/地獄火嗰啲
但我覺得佢會出145/210嗰啲冇特效嘅
靚SKIN實會慢慢出

夜曲藍寶果D又唔知幾時出
真係想佢快D出黎比人買
唔知LULU之後果隻會係咩
lulu對面用好勁,自己用又係冇用,太食隊友 後期又冇咩用
有無試過AP輸出既LULU?
或者試下AD攻速型LULU,搭2技
始終佢招技唔似電腦咁放 ,扣左分
加攻速就唔洗煩,點完就係,變人就煩,要指向
其實手機版係某D英方便左,某D煩左既
不過LULU輸出型SUP要爬分都無咩難度既
難係難在班ON9隊友
其實見到越南仔同場,就要預自己要CARRY佢地
10個入邊得1個係有料,其他真係ON9架
另外見到大陸仔,唔好諗住佢地勁,一樣ON99架
台版都要vpn?
佢話地區唔岩...
電話版Lulu普攻好順
時光 納什 巫妖
係招盾唔慣要拉去隊友到 成日放錯自己
覺得佢招w用途多咗 可以用嚟封路
有時唔夠手長放比隊友 又可以放定喺地下等佢踩
然後Q E R都冇變過嘅 係滑鼠指住隊友變咗要拉過去姐
你香港登入丫嘛
香港都未玩得 不過淨係第一次登入要 之後你熄驚再開都唔洗vpn
Jg邊隻最勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞