英雄聯盟。激鬥峽谷 (1) 隻驚冇人嘅

1001 回覆
6 Like 66 Dislike
小弟 jade 4, main ad, 求強力雙排or 三排
推呀
單排就上鑽
白金4到翡翠3 真係地獄
呢隻game 真係要啲隊友運
卡係白金一到
會成日有人走場,隊友成日比人打爆
但我對線又打唔爆人地,我衰carry唔到全隊
有冇人會跳ping 已經用WiFi都係好唔穩定
係呀lag到爆
200幾ping
等左兩個月都未出香港..
真係活該佢咁低人氣
用外掛嘅唔處理
又成日網絡唔穩定

利申以前用wifi已經會跳 跟住會轉用data
依家係兩樣一齊都唔穩定
懷疑係本身個伺服器就有問題
所以咪你問題囉 你要強到1打3 就算有一至兩個隊友走你都有能力將自己贏到呢場比賽
呢隻驚 成撚日都係禁 見到啲越南狗就燥
另外仲有一班lag友 成日話lag 好心你味撚打機啦
就算你0死 放心 一定會有隊友送埋你地個人頭一份 一係唔送一送 送夠10頭 之後走場
遲撚早我買個鑽石場 場場練英 掛機禁玩 隻閪game閪系統走場狗 一啲補償都無 下下硬食 粒星 三日 三場 4打5
隻game sup重要性真係好低,技又回得快,

又有果實補血

依家轉番石頭sup ,一夠5lv 撞到人飛天 連贏左好多場
好奇八下, 想問下Annie要拎齊LV5
要課幾多課金幣
又唔係咁講呀, 我覺得神SUP好重要
哩幾日 Normal Game 屈塔, 做任
做啲好白目既野, 都幾仆街

零團戰, 我同我個FD, 佢ADC, 我JG
眼裡只有塔同巴龍, 條巴龍一出就兩個人打
尋日有隻SUP, 我打巴龍佢又出現, 我打龍又出現
神出鬼沒到佢丫

講返哩幾日打法
只打塔, 0團戰, 只要3個隊友頂到內塔
基本上都贏到(可能Normal真係好廢)
我試過我一個人4/17/0 比人屌到飛起
我同FD都無理佢地, 打完巴龍, 上下塔推

隊伍戰積大約10/30
但都因為巴龍同爆哂上中下三路而贏

哩隻手遊, 啲巴龍Buff + 機械人, 真係硬到PK, 又大力

打左兩晚終於完左塔既LV5任務 + 巴龍飛龍LV5
巴打講嘢跳哂針咁款
成段嘢都冇講過神sup重要喺邊
不過都明你講咩嘅
咁LOL實際上的確係一款推塔遊戲嚟嘅
BD只係其中一種贏嘅方法 冇話啱唔啱
你當遊戲係比賽之後都唔洗睇
不如都係話返自己比系統針對算啦
唔想扣星咪留返喺鐵銅牌不計敗場囉

你快啲嘥錢去買ac所謂報仇啦
搞到人哋輸一場真係好傷架
不過你認真玩都唔夠打架啦 唔洗強調練英掛機
屌佢老母
打翡翠晉級賽,一入場就比人秒選話中路法洛士
仲震金牌仔,仲要玩ad,結果比人打撚爆
今期變咗刷電腦活動
次次活動都係
遲啲有穩定玩家人數佢實改
電腦版好似上年都開始寫明要玩家vs玩家
垃圾新春活動要係咁打機+課金先可以完成
我都寧願刷電腦 順便練英
最平2000點果個
買啲icon送比人(好似係)
刷電腦? 姐係果D什麼 AK TOMMY 哩啲名?
無見好耐架喎
差殺人果個未解 慢慢打rank解算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞