英雄聯盟。激鬥峽谷 (1) 隻驚冇人嘅

1001 回覆
6 Like 66 Dislike
屌,想做個每日任食巴龍都咁難
叫極都無人打巴龍,真係好撚智障呀
屌你老母越南仔,智障既真係咪撚打機啦
留明 , Ericlam1300#2212,新手想搵巴打每晚打下一齊進步
玩多幾場總有人食
真係冇咪電腦解決
我琴日做少咗個任應該唔會唔夠分換掛
原來伊芙琳都唔係咁易玩
第一次玩 對線ahri 7/7/9 雖然贏咗
不過有兩次死係爆ping
一爆ping用wifi定data都冇幫助
每次d AD都瘋狂solo
一係gank完 對面死晒
我以為佢退返塔底 or 回城買野
我一走就solo衝返前
前提得返兩格血都冇
就一野送返晒
團戰就走到前一前
你想我點保咁多次?

一隻堆塔game都可以玩到低能咁
我唔知你係咪冇預過個d好似泰文名個d人
每次預親個d人就知輸8成 如果仲要玩AD
一㩒入去佢profile嚇死你
全部都 0/x/x 1/x/x
全部都係艾希 好運姐 Jinx

同埋唔知你點解咁有offence
依加踩親你?
原來個d係越南仔嚟?
屌你個d真係垃撚圾嚟
次次見呢d仆街一用AD就輸8成
我唔係鬧你可能你嬲得濟誤會咗個語氣啦
我同你玩同一隻驚點會冇預過越仔
不過算啦 我自己都低端人口嚟
都冇資格教你玩
想單食巴龍用悟空 主1副2技 三相 吸血 鬼刀 食得
屌那星贏多場上金3
但佢係咁提我網絡延遲嚴重唔敢打住

利申近10場贏9場3場mvp
改變咗心態易贏好多投降掣都冇㩒過
點解你哋啲任咁好
我係賺幾萬蚊 殺十個人 殺史詩野怪呢啲
一場內一定做唔到
殺人就用 達瑞斯 一場30殺 3萬輸出不成問題
單吃龍就悟空
30殺邊有咁易
我係邊打rank邊做任 廢事嘥咗啲時間
練英都直接rank練
當然講 打AI場
屌,真係屙撚
全場,贏撚緊,推到去尾塔,叫食巴龍拎BUFF
推爆埋佢,無人理
成班傻仔以為真係殺得好撚爽係咁去殺
點知個個比人圍撚死,最後反輸
係咪我得撚罪左隻GAME
打個NG都場場配9哂D電腦咁撚樣既隊友黎,點打呀
係咁送頭比對面
屌你老母,送撚到肥哂,打撚咩
有冇新手一齊玩
電腦版啲人玩ng都係求其玩
D越南仔真係on9到 我條女問我咩事咁嬲
想問下菲艾打JG如何?大約T幾?
之前李星話會再nerf 龍女菲艾抬頭
但依家金牌區三隻都消失哂
依家興咩jg
李星真係搞唔掂,nerf左都仲係咁勁
次次撞到對面李星,要係傻嘅嗰場先叫做有得打,否則多數都係被屠
我所見多數都係李星,歐拉夫,易大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞