英雄聯盟。激鬥峽谷 (1) 隻驚冇人嘅

1001 回覆
6 Like 66 Dislike
阿momo細怪起手先 就順好多, 最怕係黎亂果時中路隊長on99係到食兵,唔黎幫手
Social Science, 即將成為連登仔眼中嘅畜牲
應該估到啦唔自爆
好似一般都係三狼先 因為四鳥痛啲
悟空聽講1lv點e 係咪都係打細怪先?
如果藍/紅起咁點解唔點q回血?雖然好少
sup會唔會幫手打紅/藍buff??
我見PC版AD同SUP會幫手打,手機版地圖細左,兵碰撞時間會比PC版快左,我自己(SUP)會去幫JG打紅/藍buff,由得AD去食兵,不過我唔知咁做岩唔岩
手機版我從來唔幫開buff 都唔會叫人幫
因為會累線上輸lv
但會衝去對面buff插眼睇對面咩開
Sup嘅話會企得靠野區隨時支援
特別對面係機械人sup
手機出兵快,遲左上線好易會輸線
阿momo打4怪 招3技會回快d
下次有jg試下先我連菲艾都冇機會試
一係我就p1/2 我緊係搶返上中
一係就已被搶
我想問係咪唔食兵會少經啲
我好多時都遲過ad上2
有時對面遲上線都快過我唔知咩事
我應該冇行出exp zone架喎
應該唔會,可能你慢過佢食兵,搶唔到2 或者佢隻sup行出左exp zone佢一個人食兵,咪快上2
請槍咪有時間打機解任囉
唔知成日出現我1lv
隊友ad同對面雙人線2lv嘅情況
我再留意下個exp zone先
上個sem 3.4洗乜請槍
希望4月5月交功課呢啲時間唔洗肝活動
開人機打幾場就搞掂啦
如果冇時間先打電腦
睇戰績見到玩家vs電腦好礙眼
我淨係想見到積分
成頁紅嘅rk
咁樣咒me
琴日打咗5,6場 冇升過冇跌過
玩咗場阿卡莉上路打墨菲特3/10/14難玩到
燈你一野
阿卡莉上分幾好用

大家不如討論下帶咩付文好過
我見人阿卡莉帶征服者
電腦版就帶開電刑/瞬疾
唔難電刑好似唔夠dam 打手長帶瞬疾好

岩岩玩左場ez隻sup 3lv就離我而去
原來有exp zone呢樣野,長知識真係
唔記得你好似冇玩過電腦版?
離隻兵太遠會冇錢冇經
所以有時有優勢會特登企喺人哋兵線後面
等對面唔敢上嚟食兵 叫zone out
當你有兵食 對面冇 就會出現等級差同經濟差
比人逼出zone真係掛機好過
琴晚有場p1 咁我玩達瑞斯啦
對面後選隻ez counter我
我e到佢佢就e避我q 然後風箏我
我咪唔鳩理佢周圍食蟹/食兵
最後我1/3/2 但贏咗
團戰都冇份玩 一打我就tp但tp完對面已經死撚哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞