英雄聯盟。激鬥峽谷 (1) 隻驚冇人嘅

1001 回覆
6 Like 66 Dislike
已經用馬台app store 但依然更新唔到,點搞

反而日服ok
我就咁轉台灣app store然後入game㩒佢個更新就跌到去app store update啦喎
但好似好多人都未得 隨時又流失一批玩家
Riot啲marketing 柒到
之前lor冇宣傳搞到好似人玩
而家又部分地區優先試玩,其他地方等幾個月都未有得玩
其他地區嘅人都已經打到challenger,香港仲未有得玩
我 金牌
一上到銀一就會有人troll
係銀一同銀二不斷上落
你諗下香港個連登post3日前先有就知出事
始終真係太遲出
前排最紅果陣唔識打蛇隨棍上

依家傳說/王者唔犯大錯啲人好難轉會
又要學英 又要買過啲skin
然後lol班人又唔會玩

班人都唔撚識營運
其實手機版係為出而出 可有可無,riot點會營運丫
但激鬥峽谷個畫質同模組真心屈機
我冇玩開其他兩隻
假期見有傳說嘅比賽就開嚟睇吓
發覺好大對比 好似兩個年代嘅嘢咁

當然我玩開lol嘅就覺得激鬥好啲親切啲
睇吓聯盟戰棋手機版
官方都唔個係咪唔記得有啲地區係未開放
都喺轉台灣apple store Del左再download 過 得左
但唔覺眼有咩分別
係唔係更新完 都係顯示叫你更新
咩牌 同id?
依家啲驚興改版前幾日叫你更新定先
所以今晚定聽日結算完就會陸續出新英等等
直接放id出嚟啦
放心我放咗兩次都係得2個巴打add我
依家都仲係未有峽谷訪客活動 去客服問過又要我轉區,

等等又話check到我所在地區同帳號不符,

最後可能又話香港地區未開放冇活動咁,都唔合邏輯既

活動唔同地區都唔一致,

有玩PC版既都唔一定個個係台灣人啦
我iphone down台版冇峽谷訪客活動
用另一部an機用qooapp down國際版就有
因為google play轉咗台灣都冇得down
所以應該係國際版先有 台版冇

我見有5個skin送 好正
但廢事重打達瑞斯同悟空任我就算
點解我冇最左同中間個獎勵既
你係咪down台版?
呢個可能係其中一個原因
重覆多次上圖係an機用qooapp down嘅國際版
不過最後我冇玩呢個ac
唔同地區有唔同活動真係有d on9
玩咗咁多年garena台服咩都慣啦
手機版轉返大哥大同直營算係咁架啦
起碼啲skin唔洗抽獎
係日本app store down既 點解會唔見有活動既?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞