英雄聯盟。激鬥峽谷 (1) 隻驚冇人嘅

1001 回覆
6 Like 66 Dislike
AP SUP前期壓到喊(我主玩牛),LUX一套打埋黎冇左3分2,AD補多兩下即返屋企
如果AD正常同埋其他線唔爆/唔好崩太多嘅話,拖後期就多數都會羸
所以我多數輸AP SUP...由其LUX,真係唔知點處理
我覺得牛,布朗母勁d 硬係覺得ap sup一失誤就88得
lux一開始 屈到pk ,但簡隻識補血既 佢就冇用,同埋有刺客 劫果d好易秒佢
我琴晚咪玩ad比sup搶撚哂啲兵
跟住我擺爛唔打人唔食兵 做隻移動眼
淨係幫其他3個隊友 點知都贏
可見燼真係勁
其實同地圖細都有關
就算係坦去開團 基本上都係要承受5人傷害
玩seraphine出輔助裝都可以秒ad
今版會出雷歐娜 期待中
因為冇PC版經驗,唔太識點樣去開戰,好多時係全世界都等緊我沖咁
不過更多情況係我Q+W整起2,3個,但冇人打,跟住就.......你地明嫁啦
Ap sup都要有觀念、操作先得
但好多都係上哂頭狂poke人
而手機版poke人時會好易推到線
自然易被gank同冇技走人
金銀銅場玩下就carry 但慢慢上去人地識捉咁就死硬
其實未必係你錯嘅
可以企前啲作勢開 實質隊友拆塔
拆到咁上下對面一定忍唔住開戰
隊友自然會識反打
手機版地圖太細
分唔到對面係返咗屋企定跑線
而且隊友都係好少ping燈/睇地圖
所以金銀銅場咁玩都好危險
打咁多場都係試過一次用安妮SUP羸一次咁大把
個人覺得AP sup容錯率真係好低,一黎血太少,二黎隻game AD前期冇裝都係打好痛(EZ,燼),坦英前期都頂唔到好多下,莫講AP英,走位失誤,對面AD低能嘅都可以射爆你
同埋對線嗰陣你上ad唔上都係會直接爆線
試過我seraphine一套打咗對面8成血
但ad一下都唔打 最後我死了開始ff
糖呢兩茶匙#1572
Add me play tgt
糖呢兩茶匙#1572
玩lux又未必易死 我第一件出個金身或者個盾,其實都夠用,之後全輸出裝
新英:lulu 提摩 凱能 炮娘 庫奇
S1金牌獎勵造型:蠻王
AGREE,我冇牛/布但覺得坦酒桶係手機版打SUP都幾好用, CC好足又坦
呢個根本係所有sup嘅遭遇黎
以前好鐘意玩機械人 自動瞄準
但依家要用手動捉極都捉唔到人自己心態炸裂
我sup酒桶比人問號
跟住我照出ap裝各種單殺對面
特登開返聊天室串返on9隊友

19場17場打sup
意外地好用
雖然得金牌
隊友自己揀咩英都得
人哋就唔得
但明明酒桶可以打4個位
代fd問
佢iPhone更新唔到
話咩已不再提供,佢已經轉左台灣ac
開埋vpn
利伸an機撚
根本好多人都唔熟啲英
學埋傳說啲野,果隻角就一定要打果條路
唔係打果條路你就係troll
你打得好都係好撚彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞