萬事得Mazda 車主揮手區(11)

1001 回覆
21 Like 4 Dislike
我唔知係其他廠都係咁定點,但我覺得廠入面裝工好馬虎,似學徒咁 裝個carplay都可以裝到中控台達達聲要番整。依家總要發現底膽部份上錯位 行車格格聲我先知,結果又要番多去一次執 依家等完咗單野再分享
同一日有位車友講番咗去嘈,話一直比廠換油 跟住發現唔見咗個底盤蓋 廠死唔認,一時話行車會甩 一時話個蓋有兩粒螺絲上住唔會跌,結果比個客屌到反轉話想賴皮,最後都係要賠番個蓋比個客
6 闊係架車闊定後座闊
我都諗緊 3 定 6 好
但好似同一副偈 6 會唔會冇力好多
以後唔會買AUDI或者呢間代理既車 本身車已經設計差搞到要換引擎
總要原廠保養架車可以整花整凹架車 裝錯部件都有 不知所謂

潮文
後座
6重dd 唔會有咩分别
6有2.5
香港有邊間代理唔西
XRX 部法拉利都搞笑啦, 成個蓋彈起左閂唔到, 話24小時服務, 原來係24小時聽電話之後等工作天先服務
唔通......你就係之前返含益 做service 然後成架車花 曬 比人囉左去踩百幾公里個ching ?
呢個 預料之內 啦 屌 含益都唔座貨ge 要套筆嘴 都要 係廣島 新鮮訂半年先黎到香港 如過你渣mustang 或者 focus ge 話你就GG 鳥 d 件係美國 或者英國黎 你估下要唔要 一年半載啊啦...

我估渣ranger 會好dd ge

d 件應該係泰國黎lo....。都可能要 3 個月起碼
其實我都聽過馬6保養之後撞花
返而有車會車友自己裝流水燈,出面師傅插咗引擎fuse,仲要插唔實,搞到鎖偈,保險拖返大廠,廠免費解鎖仲幫佢換個第二個fuse位
Mazda6 diesel 整到仆
但都24萬公里了
柴油偈唔買返雙田雙B,根本係自己 on9,,但香港少選擇係真
買到就mazda2棍波啦屌你
有閪第2款呀
Mazda2棍柴*
Thanks 巴打..噴完又真係無事
輕松
就係馬6 不過唔知條友做乜7
以為自己收埋d咩天大祕密
你自己唔講就走啦 垃圾 冇人歡迎你
屌你貼單啦
單野無左下文啦 相呢 相都無張......
想問下小弟係日本楂緊17年柴油cx-5,下年諗住搬返香港!

咁我係日本賣左依家部柴仔先返香港再買返定運自已部車返香港好?

香港係咪柴油出唔到牌?
香港買過部好d, 柴油要出商用牌
想問點教返軚盤顯示器個 "可能行走距離" 出黎
3仔3代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞