萬事得Mazda 車主揮手區(11)

1001 回覆
21 Like 4 Dislike
X偈係新科技, 加幾萬升級都仲係NA
香港人眼中: 冇turbo = 垃圾
我有個friend,又唔係熟車,成日話turbo點好點好....,唔知以為係升壓渦
我琴晚老婆先講,中意坐NA車,加速順好多,turbo點都會Chok
推背感既野, 一個人揸咪可以爽下囉
載人就不了
駕輛 UpCar

〖特約內容〗
【減價唔減料】2021年版Mazda3 1.5 High堅優惠價
喺呢個SUV主導、MPV話晒事嘅年代,曾經最多人鍾意嘅1.5公升四門房車市場,亦已經漸漸式微,大家不妨行吓Showroom,就會發現其實好多牌子都已經冇得賣「1.5仔」喇。而上年推出嘅新款Mazda3 1.5 High版,其實係好有機會令呢個「媽劇」東山再起!可惜係車價要$249,990,話冇阻力,就呃你嘅⋯⋯!
而咁啱呢,代理宏益喺2021年開始咗冇幾耐嘅時候,推出第一Round網上限定優惠,搵嚟呢部Mazda3 1.5 High版做劈價對象。新車價只係賣$209,990,即係平足四萬大元,堅係吸引啦!不過,知你自然會諗到兩樣嘢㗎喇!第一:「肯定係上年車啦!」第二:「梗係冇咗好多設備啦!」Sorry!全部答錯!呢批車全部都係2021年製造嘅,原有設備亦都完全冇刪減過,而且仲「齊料」到你唔信,包括有全LED頭尾燈、皮座、電動司機位、雙區連後座冷氣、HUD顯示、撥片、Apple CarPlay、天窗……仲要配18吋軨同埋有G-Vectoring Control Plus等設備。識計數嘅,就自然知抵唔抵買。
動力系統亦保持「原汁原味」,用嘅係SKYACTIV-G 1.5公升引擎配「真6速」波箱,120PS馬力就真係講唔上力大無窮,但係揸落有歐洲車味道,而平均油耗只係17.0km/L;即係油錢平、牌費平,呢啲咪係「點五仔」最大嘅賣點囉!賣呢口價簡直係性價比超高啦!
大家有興趣嘅話,就Click入呢條Link去Mazda網上購車平台預訂啦!
🖥️ http://www2.mazda.com.hk/onlineshop/
#駕輛 #upcarhkg
#mazda3
#劈足四萬
#堅抵堅吸引
#日本製造
#預計最快2月到港

2月
原來係咁
X 有super charger 既
X偈其實有個supercharger
190匹呢個數字仲高過318i啦
2月到港即係造好咗,賣唔去所以劈價
如果想入價日版水貨1.5L mx5 一百三十匹果架
可以用咩渠道同大概幾錢?2015年車
MY2021woo 咁快就劈貨?
12月造都有機會做到MY2021
萬記話係2021做,牌簿同車身號碼一對就無得走啦
2020年出廠都有機會做到牌簿2021㗎

同埋有機會係代理一早同原廠拎咗貨但係賣唔去,2月到又唔想成個場都係貨,咪劈
咁牌簿做到2021,已經賺咗
車身冧吧尾2個英文字母係製造年份,2020係L ,2021應該係M
垃圾宏益淨係谷啲入門車
CX8 大賣喎
問左代理,製造年份、登記年份都係2021年
同埋,所有車都有Chassis number ,其實都無得呃吧
CX8賣到手軟,梗係谷入門
CX30 都應該幾好賣
成日見到

反而依家sedan同hatchback 車難生存, 個個都suv
但我個人最中意係3 fastback 同6
Mazda3 Fastback vs Sedan vs CX-30 價錢同配備差唔多
完全睇到香港人個口味, CX-30 成日見, 3 Fastback 都有啲, 3 Sedan真係冇見過咁滯, 所以宏益咪谷3 Sedan囉
日本原廠好似有限佢最少要賣幾多架
利申揸緊CX-30 2020
今代mazda 個設計性感屎忽係其中一個賣點, 所以難得m3 fb 打贏sedan
上代個個都話sedan好d

cx30 個s形光影美學仲突出, 睇台灣同大陸講設計真係J到出哂水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞