萬事得Mazda 車主揮手區(11)

1001 回覆
21 Like 4 Dislike
唯一個原廠map用途係有佢個HUD先會show 限速
2代哈哈笑?轉用米仔胎,打少D氣就可以改善
2000cc無頂版
R得2500cc
同埋係咁易望下d 相機位lo 😂
以前有2000cc R Grade 有 Bose 又有前後 Sensor
見到28car 有架係2000cc r ver 有興趣。
唔知開幾錢好

老龍幾好嘅避震都冇用啦
16年應該無2000cc r grade
Facelift前就有(2012-2014)
想由馬3一代換馬6?

如果15年左右馬6,有無用家分享靜唔靜?幾錢1km? Thanks
靜好似要去到17 facelift 先開始改善
隔車外同ENGINE都算靜
主要係路噪問題, 要靜音胎
淘佬
4👈✔jSqYcsm32QC🔑打kaἲ👉taӦ宝👈或點̸击̸链节 https://m.tb.cn/h.4SlIHMt?sm=e8c003 至浏łan器【适用于CX-5前中网标阿特兹昂克赛拉前标车头标CX4前标志后尾标】

但係你無講邊年 咩型號...😂
笑哈哈? 5.0😺OfxocsmvjwQ₴打kaἲ👉taӦ宝👈或點缶url链 https://m.tb.cn/h.47fkQs7?sm=755fea 至浏览er【长安马自达2后字标全套后字牌汽车标志MAZDA字母】
有冇巴打換避震

黃筒定藍筒好
揸緊jazz 想換mazda 2 or mazda 3 fastback
等緊老婆say yes
載得女就唔好買咁細架啦,起碼Mazda 3
重睇緊
8成時間都係兩條友 所以應該都ok
今代Mazda 3 極靚仔
點都3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞