肥城減脂飲食記錄

374 回覆
27 Like 25 Dislike
牙c妳已經夠瘦了
得168 減唔減都係咁啦 肥肥地圓碌碌仲有親和力啦
我又係澳洲
想問下fitnessfirst 幾錢
同埋個report free?
斷左2年,斷前最重66kg度,開始斷之後最輕好似55kg,大概2-3個月有機會路過d磅先磅
斷到變左生活習慣,照鏡又唔覺有muscle loss,反而線條出左好多,workout強度冇降過仲升左,斷估冇流失肌肉掛
e家ard 60kg度,體脂11%
Fitness first 係我以前去,而家我去第二間
而家join免joining fee, 我果陣好似120蚊一個月
但fitness first 好多人,成日要排隊做
我都相高d胡c fu

我既pre workout meal
有生菜,雞扒,蕃茄,芝士,guacamole 同tabasco sriracha, 好正

放左幾個星期都勁甜
跑沙灘好chill

有時跑呢條路線想睇下風景
除左衫跑,d海風吹埋黎好爽
已射
冇認真減
約四星期2.2kg

下星期會認真減埋2.8kg
怎麼可能
加油擒
我都試過絕地反彈,當年唔識減肥,淨係跑步一個月減左5-6kg,但果陣真係唔靚,個人好瘦好乾跑到個胸同pat pat 都唔見左,成條柴咁

之後用三個月做尖食野搵返個翹臀做尖真係好緊要,堅持呀擒
試下做啲weight training,事半功倍
包你一試愛上
加油喔,2.8好快就完
減完食大餐

Post workout meal
下星期會㗎啦
Squat, deadlift, walking lunges, db shoulder press, bench press
Yesssssss,跟城巴就冇錯
依家冇尖,你Beginner 做下 body weight squat, walking lunges 都夠做,感受下肌肉的美好
其實d牛肉好肥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞