[PC]Total War: Warhammer 戰鎚 1&2 (4) | 新DLC畸變與晨昏 | 木精靈女皇降臨

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
DLC都有減 除左新果個
我全部都要
2個夾埋53gb
淨係download WH2就夠
唔明
姐係我買左1 就唔使dl 1?
dl2就有哂所有野?
Yes, WH2有齊所有嘢, 你買咗WH1同1嘅DLC只不過係解鎖啲種族同兵種
所有種族都可以喺凡間帝國呢個WH2 FLC大地圖入面玩
thanks
聖誕快樂

祝你都玩得開心
如果想玩木精個戰役就要裝返一
不過唔玩都無咩影響
因為都幾悶
最悶dlc排行榜
1. chaos chaos warrior /chosen行得慢 人肉戰靶 淥完個杯麵都未爬上城牆
前期好似過街老鼠咁 又冇得sack
2. beastmen
好過chaos少少 可以幾隊兵一齊行
其他同chaos一樣
3. wood elves first dlc:
佔完塊地 冇得守
遊擊戰 中期開始悶 次次未夠100round就棄
點會仲爬牆嫁
堆起門口到一嗰打十嗰喇
雖然好徒時間

BM前期好頹
月亮機制好不合時宜
不過後期幾舊水一隊獨眼巨人好爽

WE高難度前期難捱過諾斯卡
有排先可以出山
不過改版好咗好多

Btw後入坑嘅話
樹妖係咪買咗we first dlc先有
Drycha買咗Realm of the Wood Elves 就有
唔使買新DLC
樹妖嘅出現
壓制咗吸血鬼
帝國無咁快收皮或者會壯大
歡迎來到時光機
咁咪好, 之前OrderTide屈晒機, 近排好咗好多
係咪我唔識玩
我啲高精完全唔夠暗精砌
全海衛又好 加幾條龍又好 條戰力bar永遠都係少人一大段
點打到輸
善用魔法
搵領主同英雄做坦
唔識玩可以睇legend cheat game
對面咩陣容先
全黑龍咁點打都輸
星龍number 1
全鳳凰都好屈
https://youtu.be/KExFc2il-aw
祝各位聖誕快樂

祝大家係西格碼祝福之下一切安好
其實大家係唔係會親自打?
我玩矮人最高王簡單 成日auto 諗住20隊推過去算
畢後面輸到pk
戰力條相近都係建議自己打
Total war 個auto好on9, 有時明明贏都變輸

矮人算易打, 步兵頂前面鎗炮擺後面, 然後等敵人攻過嚟就得
有時真係唔夠抽可以縮去地圖角落位防守, 矮人絕技
禽晚打血手
人地沒啦啦爆左一隊勁野 咩waalaa
一隊清左我三隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞