[PC]Total War: Warhammer 戰鎚 1&2 (4) | 新DLC畸變與晨昏 | 木精靈女皇降臨

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
唔整應該比人屌唔齊

最起碼大國/種族補齊先
傳言就一定有阿拉伯同食人魔
其它個d就都無咩資料
有阿拉伯咩
如果有 貞德同佢附近啲巴托會可能轉位喎
俄羅斯都肯定會有
買左古墓王個DLC,但D科技應該點研發好
俄佬有咁開心恨左好耐

唔記得好似都係睇youtuber 講
人類最前線
滅世黎到 唔係仲on99咁呀
可以玩冰魔法 爽
睇你目前最需要邊嗰>將來需要邊嗰
嗰概念通常都係咁
勁難玩
Kislev一早講咗會出, 好大機會係本體種族
South Realm Dogs of War 都好大可能會有
其餘仲有Orge Kingdom, Chaos Dwarf, Nagash嗰堆我諗都會係本體種族
Araby, Cathay, Nippon呢堆同Chaos關係不大嘅應該留返DLC
埃及易玩到仆街喎
係前期有少少限制
後期都無機會俾你手動戰鬥
呢個真
基本上0成本全部大怪係完全無難道
Nagash聽講好似有可能會以傳奇英雄
如果唔係嘅話 佢會有自己嘅種族派系加埋佢條靚黑王
吸血鬼同埃及 佢兩邊都不是人
但佢又係死亡陣營嘅大佬
另外GW 22/23年正式出返Warhammer Fantasy 嘅Table Top, 叫Warhammer The Old World, 時間設定於End Time前幾百年
可以預計WH3會補充好多新嘅設定同兵種
咁睇來鼠人又可以再buff
求矮人更新
定係估會出多個大戰役
戰役目標:統一所有吸血鬼
好似係三王時代
最近出咗俄羅斯弓劍兵同熊騎兵概念
同埋新巴托地圖 舊時代嘅巴托騎士王 專斬獸人
黎緊有新嘅 木精設定 補番之前故事人物嘅桌面設定
可以話係remaster 版本
矮人仲有大把嘢未出
鼠人應該唔係主力
矮人起aos嘅設定正啲
有返啲科技大國feel
啲Video games咁賺錢, 點會唔食住個勢出棋
Wh1嘅remaster又或者好似三國咁時期戰役
應該係打爆埃及 收吸血鬼二五仔 再搞大儀式 全世界都係不死者
好似中古都係得鼠役同totalwar
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞