刺客教條:維京紀元 集中討論區(3)Cyberpunk出完仲有冇人玩

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
班Jotun個樣假架
唔明?
啱啱個星期買左黎玩,可以講既衰野實在太多...
Bug呀graphic 呀個啲唔講啦
喂大佬啲bgm 大聲返啲得唔得,setting 轉曬都仲可以係好細聲,要戴耳機先聽到歌,Boss fight / raiding 啲歌又係得一首,同Leofrith 對打明明幾刺激,但無歌無環境音真係可以悶到訓著
Open world 又係,點解黎黎去去都係個一兩首,又同樣細聲到聽唔到咁
然後啲角色又係改到好唔似,Ivar the Boneless 個典故俾你改到因為身手不凡所以叫boneless 最引人入勝既殘暴性格又俾你改到On9 仔咁
然後Ubba 個造型我仲以為係Bjorn Ironside,大大舊咁完全唔似係一個World Traveller
然後Ragnarsonss 4子又變2子,Bjorn 同 Sigurd 去撚左邊

最後私心想係Vikings 劇集既人做配音,感覺傳神過呢幾個帶英式口音既Danes
隻game set喺872-878AD
巴打想表達啲咩
我pc版bgm好大聲
Game入面啲對白暗示佢兩個已經死咗(喺AC個世界)
更新左有得買成身電果套衫同佢成set野
但佢係空手攻擊加成
仆街我英格蘭線都打完
上古維序者卡撚左關
打撚到成幅圖冇一個人齊線索可以set點
文蘭都過埋,幅圖得一個位係狂徒未發現
我好仔細咁掃哂成幅地圖都搵唔到有頭盔
剩返一座耶撚院未搶本圭唸住帶埋雷神個槌先去
而家可能焗住打左先睇下入面有冇線索
要線索咩 好似非必要
我後期剩低9件維序者 都係睇片望位置直接去擊殺
狂徒又係跟地圖 睇位置傳點去一定出現
youtube有片教搵線索
https://youtu.be/LQU8DfZj_Zs

呢條片幾有心 齊晒線索同位置
打到去160既線郡, 但等級已經係240
第2個女巫, o岩o岩去essex前醒起, 一打下反而好易,
但第3個女巫真係未打到 (要340lv)
但神話地400lv既巨石獸又打到..不過佢係厚血反應慢..
我玩到去190LV既地都係唔識玩蘑菇, 如果5分鐘都解唔到真係算9數
鬥句又係ON9...有冇考慮過其實語言玩家既感受?
個POST竟然仲係度
鬥句ok啦
真係唔掂咪試多幾次
上youtube搵幻覺挑戰
鬥句可以sl大法
我知, 不過成個遊戲體驗唔好
玩到咩位先有靚裝? 我lv140 now. 成身垃圾裝
今集冇分靚唔靚裝
所有裝都可以升上金同爆lv
不過要成套先有套裝效果
升品質要搵鐵匠
升lv要係物品度禁實正方
成隻game得導師裝勁
想早d攞可以跟youtuber介紹地點
我玩到就黎200個鐘都係成套導師裝
咩武器都係用返呢套
去到咁上下,用咩裝都贏架啦,揀自己鍾意嘅外型好過
不過後期連外型都可以改,今集又無得混紫裝,都唔知整外型黎做乜
今集全部裝同武都係垃圾
強化爆哂裝哂符文之後個分別好細
如果真係講究既話,渡鴉/大導師/異邦戰士/導師/索爾呢幾套比較有用
只要武器拎雙槍就可以開無雙
DLC狂戰士係咪bjorn
dlc delay 2星期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞