刺客教條:維京紀元 集中討論區(3)Cyberpunk出完仲有冇人玩

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
呢把野得個樣
120 LV 去打90LV李爾王個女都打唔到...
可能都係升級多D口糧先再打...得3格..打左幾個鐘..屌
反而霜巨人BOSS都冇問題
仲爭最後一個郡未打, 但唔夠力量打, 不過已經冇動力再玩, 今集內容真係長得好緊要
以前打機--一日一個郡應該冇問題
依家結左婚--- 一個星期先得幾個鐘打....
慢慢磨...D劇情都已經冇咩記憶
BTW....搞左蘭德葳...會唔會有影響....
唔夠力量都過到,隻細boss唔難打
冇影響,就算前期唔搞,劇情去到最後都係會溝左牙嫂
想問吓PS4玩到一半去到PS5 點樣可以拎返個save出黎 上網睇又話ps4 save會主動upload去ubisoft account 個cloud既?開左PS5 淨係見可以揀開始新遊戲
ps5 去設定有存檔之類 download 返
我已經係PS cloud download 返曬ps4 saves,不過開AC valhalla PS5 版佢load 唔到PS4 save,係咪要點整?
我odyssey同 origin 都係用呢個方法玩返ps4 個save, valhalla係pc玩 試唔到, 唔通有分別
我係想PS5 version 玩返 PS4 save
想問你地ps5 version點開返ps4個AC Valhalla save?佢官網話ps4 manual save 會自動sync 上ubi connect你個save 會多左個 cloud icon但我無
我跟住網上啲教學揾上古維序狂熱者,但係去到指定地方都唔見有,要點做?
維序者睇呢條搵線索再殺
https://www.youtube.com/watch?v=_eLnSQq4KRM&list=WL&index=6&t=788s

殺哂所有牙佛烈以外既維序者之後就會解鎖哂全部狂熱者既位置,可以追蹤佢地嚟殺
thz
慳好多工夫 好多本身只係行山洞搵線索 仲要重複做
抽唔撚中ps5 係咪應該賣左隻碟佢?
做咩買PS5版
Ubisoft 做特價
剩係玩過頭三集
應該買起源定有新買新?
認同
尋寶好撚煩,劇情又過於冗長,疊石頭果個mini game又無聊到,爆今集打到燥哂底
睇哂劇情算,唔撚白金了
反而之前玩起源同奧德賽仲有心機啲添
升到技能圖右上射箭撳r儲力射兩支就玩完
大力到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞