刺客教條:維京紀元 集中討論區(3)Cyberpunk出完仲有冇人玩

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
未買就等dlc出咗睇下咩料先啦
伏味濃
等緊半價以上先入手
Ubisoft一係第一日入手,一係半價以上入手
一年半價,年半就2折
無錯
對上兩隻刺客同watchdog都係咁
我應該爆哂本體賣左佢,第日完全版特價買返
想開奧德賽new game +等特價,會否太痴線
維京唔值得正價買
今集淨計內容值架喎⋯
唯一我會話佢唔值正價,係因為佢折扣黎得太快
ubi game就咁多年都係咁
早買早享受
遲買平幾舊
唔買送俾你
如果對d裝飾冇興趣係咪可以唔洗理個乜鳩節日?
好撚哂時間

死跛佬 救你返嚟重串柒柒 撞到你企唔返起身
有3個19任做嘅
不過3個都好無聊
上次耶魯節先刷得辛苦,然後今次全數送出
不過我都照買哂新節野,做哂啲任之後 刷幾轉拳擊40幣即重開係最快
我而家得67力量,想打贏拎王者之劍果3個維序者點搞好,完全唔夠抽,沃丁我引佢去船到,之後上船射死佢,但係另外果2個識回血,呢2個點打好,唔通我真係要慢慢升到上去先有得拎。上網睇啲引佢落水果啲bug 應該比ub 改返左
打完"王國末日"個任之後 無新任出
卡左係到 可以點
老實升到130 - 140力 轉easy難度 拎魚叉技lv2屈撞牆 輕鬆過
點樣升力量快啲?上次odyssey一開地圖有曬支線任務睇,都快擦到, 呢次要行過先見到,定係跟主線跑?不過其實而家主線倫敦都要90力量,都要棯計升升。主營都有個黑人細佬接2個任幫下手,搶劫又係有啲地要高力量
堆下石,望下石柱
呢代探索 發現地點 尋寶咩都有經驗
但比最多都係主線 其次支線
主線完一個任一定夠升兩點技 最緊要快手升齊四格腎結石 然後睇下本身自己咩裝去升 熊/鴉/狼之道 加力量最快
支線今代又係快靚正 流程短性價比高 係地圖見到淺藍點衝過去就岩 一定有經驗值拎
解主線同搵哂所有大寶箱,基本上就唔會卡力量
其實把劍又唔係你想像中咁勁,三大神器其實都係預你去到遊戲尾聲先拎到,不如慢慢打,體驗下隻驚,我係玩左差唔多120個鐘,能力上到300幾先去sm 班維序者同李爾王個女,拎左奧丁矛同王者劍先去打最後一個郡、約頓海姆同第二次阿斯嘉
外觀黨表示唔係強度問題 而係造型問題
王者劍單係第三下重擊爆閃光效果 前期爽度都百睇不厭
而且拎完可以再去開把神器弓 唔用都可以做外觀
即時由維京鄉下仔秒變科幻型男 企係大佬面前都串啲

https://youtu.be/rB3veKPBC7c
但把劍真係廢到戇鳩
拎一把都唔快
拎兩把4粒大速度符文
用哂加速度既野keep4格腎上腺素都係勁撚慢
成日未斬到人就俾人打
攞黎打J都唔爽型一型就收返埋佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞