刺客教條:維京紀元 集中討論區(3)Cyberpunk出完仲有冇人玩

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
想問下 更新完開game多左個Ragnar既任係新加定係之前已經有
如果課冰果套 應該用邊把武器最正 想課埋
係咪去個毒蛇巢穴果到
我今日望過下商城
D裝好似全部都係廢既
冰果套開大片果時就勁
但打boss打聖騎士好似完全冇幫助
除左一買就金級之外仲廢過本身有果D
屍鬼好似仲勁,好早期就可以學到上毒
武器又係廢既,得一把睇落好似好撚勁
有把長槍命中會加速,最多十次
但加幾多就唔知
武器可以等瑞達商店用蛋白石買
每日上黎望下佢更新左D咩岩用就買
但裝千奇唔好撚同佢買
因為你永遠冇可能買齊成套
冰個套係靚同都勁,我淨係比500定800買晒5件裝但無買到盾同武器同坐騎,其實唔洗一次過課2300買曬成set野,淨係買套衫就夠,剩返錢買武器350一件,買兩三件試吓好過,我買咗個有時間標誌既鎚閃一下就加攻擊力,又買埋把火劍,so far 玩Normal就算打騎士都好易
暫時講裝備加成好似係邊個最好,武器做睇你玩咩style我就唔鍾意玩鏈
完全唔明佢講乜,即係多左隨機搶掠?
我有少少眼殘,成日對唔中目標,用輕弓鳩射都總有一兩枝中,實戰時好有幫助
個新玩法好似係多左幾個可以重玩嘅新地圖比你搶掠
同埋多左幾個新任務 包括係新地圖搵寶藏
update 左未詳細研究,新地圖係挪威同英格蘭以外?
Jomsvikings 整咗個好樣衰嘅有冇辦法可以換樣
故事地點都係英格蘭 不過係新地方黎
不過個新地方要玩呢個新玩法先去到
update 完只係見到佢有介紹新能力同新技能。
唔見有講個玩法,係咪我主線推唔夠?
呢個就唔清楚 因為我好早就爆左機
不過我見個新玩法推薦等級係400幾 我諗都要推一定主線先玩到
有冇人聽住奇洛李維斯回信玩Cyberport 2046
又係收集物資再起野好似係
有新既1套裝2武1重盾,之後多左個建築物要起
我等緊瑞達每日精選出
希望ubi冇特登set到永遠唔出呢把野
成功改到Jomsviking個樣
成功改到Jomsviking個樣

Cyberport
屠殺者好好用,我成隻game 8成時間都係用佢加法夫納之牙,後期拎左奧丁槍先將佢轉落左手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞