刺客教條:維京紀元 集中討論區(3)Cyberpunk出完仲有冇人玩

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
好,thx 巴打
我一直以為係佢隨機揀一個性別比你
原來咁得意 早知揀中間
結局去到某d位會字幕錯性別同錯造型

不過ubi黎講都冇乜要求
之前冇玩過刺客教條,我睇唔明嘅劇情
成日變左做「她」
係咪台灣人做字幕
用奧丁身份就男人
本身就女人
樓上唔係話錯字幕咩
其實可以講字幕冇錯
當你做a禾個陣字幕一律係“她”
到你high咗野番上世或者係世界之樹個陣就係“他”
哦原來佢話錯係呢啲
我一入個save 就跌落地圖下面死,點搞?
On9幾個鐘嘅進度都冇晒
問題係我個角色係揀男,所以一律只會係「他」

但有少數位會出左「她」,或至「妳」
你幾個鐘都冇手動快速save咁有信心
冇玩過Ubisoft 啲game點知會咁,中咗bug 諗住reload save 點知呢個bug仲大鑊
跟劇情只係你揀咗做男
更何況Animus有bug好正常
全部會跌落地底,再早啲係幾個鐘頭前嘅save一路飲醉酒一路跌落地底
見到你呢個comment 開返game試,但今次撳繼續入game就冇事
但係明明我一開始直頭熄game再開都唔得

個任務叫我逃離個地方,點知中咗bug行到超遠都未得
我啱啱入返去再出返嚟就解決咗
ubi最好留幾個save,每次手動冚最舊果個

origin好似無得手動save
我而家做咗一啲嘢就save
最衰搶劫緊嗰陣冇得save
未更新前成日彈game,練成左隨時save嘅習慣
其實我大約估到某一d野,之前既上古維序者係認為人類係垃圾,伊甸人先係神,今集king Alfred借Eivor手殺晒所有組織既人,我估之後DLC有沒機會就由他自己創立聖殿騎士,聖殿騎士保留左某一d上古維序者既理念,但最大唔同係聖殿騎士認為人係有價值,係萬物之靈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞