刺客教條:維京紀元 集中討論區(3)Cyberpunk出完仲有冇人玩

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
完全唔撚屌想玩節慶活動

啲任務廢撚過手機game刷素材

咁得閒免費更新 不如修返好啲bug
仲有咩BUG 要FIX?
上個河流更新完都大把bug未整啦

今個節慶活動柒到 官方直情要刪走晒玩家所有部落裝飾
河流更新完我暫時未遇到BUG (XSX版),不過我晨早爆左機,只係河流我玩到清哂D 點+買齊哂所有野-》每日蛋白石任-》岩岩節日清哂任同買所有野,中間完全無BUG遇到
我估節慶 刪走D 裝修係為左放節日裝飾?估計之後會加返入去
新個節日最柒嘅唔係玩嘅野無乜變化+唔好玩,為刷而刷
而係買D 野好無聊,河流個更新起碼有隻靚船嘅裝飾可以砌到;耶魯節都有套套裝可以買到,今次係無,19 頭飾同紋身同裝飾
我今日重現 真係走去刷晒啲節日野。。
btw森特

試煉洞fuck果5把鎖匙有咩用?
森特個劇情咁短, BTW 多佛懸崖好壯觀
係成個英國地圖唯一睇得出係英國既地方.
棄咗幾個月返嚟,發現好似唔少衣服都fix咗穿模嘅問題,值得欣慰。
電腦係咪epic獨佔
唔知係咪新bug
D船員變哂最著通果套套
本身6個都用緊人地課金裝發哂光
而家得返兩個
自己個副手又係冇哂
幫佢換完衫次次入game又變返最普通果套
屌雖然冇能力值姐
但都想成隊人型棍D咁出發
仲有A叔套衫只可以著上身唔可以做外觀
咁出黎把撚呀?
唔記得細節,但個洞最後開晒啲門係可以拎一塊石板,去晒英格蘭十個洞窟集齊十塊,就可以拎王者之劍
11塊,有3塊打Zealot攞
即係其實係洞入面已經用完? 仲以為有咩特別
玩完森特, 玩第2張神話地圖. 又要搞一輪先出返去啦...

想問, 渡鴉村上左LV 5, 話有咩新奇遇事件, 係咩黎?
應該係節日任
應該唔係, 升左LV 5出黎既.
節日任我打晒...唔知上次耶魯節可唔可以再玩返...MISS左
應該係同麵包佬扑野條支線,要起咗麵包屋先
LV5已經起左啦, 但我唔會同佢扑野
咁可能係文物佬叫你去搶野
都打左
村任唔多
紋身婆 占卜婆 麵包佬 文物佬 瑞達講故事 細路仔救狼 扑大嫂
殺哂維序者搵刺客佬 獵人大山婆 殺死肥佬 公審2次 河岸任
打完最後一個郡搵肥婆有對話
好似冇了
終於完左大佬條線
霜巨人個地圖幾有趣, 會漸變, 不過故事就真係唔知想點. 好悶
屌你仲要食霜巨人.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞