刺客教條:維京紀元 集中討論區(3)Cyberpunk出完仲有冇人玩

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
你地戰力幾多先去拎王者之劍??
我133戰力去搵個狂熱者畀佢一招秒殺...
我都好似係100幾去攞 打到好似打dark souls咁先攞到

有冇人知呢個BUG點解決???
得返我1個人撞門,另外2個NPC唔知去左邊
重開左幾次任都係咁樣
game 有講再 alfred 之後成立 templar?
我行開再即刻開門就會有人嚟
連NPC都唔見埋
依家卡撚左係到
Eurvicscire 個任務(Of Blood and Bonds)都有bug, 同Halfdan講野之前save左一次先,如果唔係返唔到去搵randvi交任務
雙矛套茅無心機換武器
其實去同步有咩用?開黃色點藍色點?

但係我用hdd fast travel 變slow travel
PS5真fast travel

我唔單止慢仲會有bug
就係load完之後行唔郁,畫面未load好
要reload save
bug係ubi特色,本身想連蛋白石都全收,dklm帶幾粒撳唔到三角,有粒仲飛左上本空,即刻頹左
仲要收到尾2個郡先咁
我第一次玩Ubisoft 嘅單機game
先知啲Bug 真係多到太誇張
個npc 冇反應幾秒我已經開始驚
遲啲嘅game 可能唔好咁早開始玩
文蘭個玻璃球係咪就係刺客3嗰粒??
我想問係之後有無得返去Asgard,啲世界事件同啲箱未執哂就過左而家去左約頓海姆好似無返返去
有 要出番去飲湯
好撚疑惑 想問下表態晒成個地圖之後係咪唔會再交代主角係英格蘭既野??
似啦 背景又係美洲
DLC會再講掛
想問下起源同奧德賽粒波有冇話係舊作邊集?
屌你老母UBI 搞到唔上唔落咁
玩玩下完咗都唔知...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞