刺客教條:維京紀元 集中討論區(3)Cyberpunk出完仲有冇人玩

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
屌 中撚咗bug接唔到聖父任
我係一開始就冇俾錢個double agent仲潛入殺埋佢
而家先知原來佢會再出現
應該係無殺佢
偷左佢野反先會出現
但行另一條路出返去就唔會見到佢
我跟到佢入返Longhouse之後就刺殺咗佢
俾左錢又唔偷佢地下室嘅嘢你救國王佢就唔會出黎仲會join你Raven Clan
咁點算
點解唔買冰個套目前最勁
我課左火嗰套,得個型字,大劍同大盾都麻麻地好用
屌 係咩 我上網睇D人講 可能old new左
暫時冇解決方法 一係重玩
瑞達商店有咩野值得買
想問receuit左d去自己屋企有咩用?
放入隊
唔知點解我執flying papers 執曬成個Grantebridgescire區都係冇Hulder's Mark (Front), 唔見有呢個紋身, 跟住上網搵好似同一個紋身但大家唔同位置執到係咪咁
仲有唔夠錢用唔夠皮唔夠石
唔係要爆完機先拎得架咩?
有冇人尋完寶, 但個尋寶圖/提示, 仲係個袋度?
尋晚升到160, o岩o岩入倫敦
但原來有bug, 如果係城內先, 然後出城門開始任務, 會freeze左.
一定要係城外
我個情況係打剩漢普頓,入去搵阿嫂時,就開左挪威最後個任,打完拎左奧丁槍,仲可以用枝槍打約頓海姆、第二次阿斯嘉同漢普頓(文蘭唔用得),算賺返
我又冇事喎
我都係玩到半路覺得悶
睇左少少vikings發覺隻game俾左唔小心思
還原度幾高
我一開始都唔夠 要狂搵商店補貨 仲要基本上每隔一陣就補
不過中期就開始多到用唔哂 唔洗驚
我冇用過商店...
同埋想升食物袋
仲係得3格...唔知幾時先執到布..
癲佬數石柱個任
Lovecraft野黎嘅
今集對玩家reward好差
Appreciate 尋寶元素做得幾好 ,係次次搵完一大輪都係得垃圾武器, 元素就好頹。有時又唔撚知點解要搵3把鎖 ,最後都係垃圾

咁多套裝 得1-2套個buff係有用
其他係美觀但對對戰無乜用(e.g軍爵,雷神裝)

戰鬥系統係今集最大既缺點
1.mp max都係得4格 wtf? 邊夠用
毒箭火箭又變哂技能出 但又唔夠mp
2. 閃避又要扣氣dlgh
3. 打狂信徒利用唔到地形
上集好興用技撞庸兵落山,今集用魚差掃落山都死唔去

劇情 (劇透)

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞