刺客教條:維京紀元 集中討論區(3)Cyberpunk出完仲有冇人玩

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
有火雞美洲獅印第安人
有時啲地方好多財寶 但冇得比我玩「劫略」
係咪唯有我偷偷潛入去偷啲寶箱?

因為我架船點行 咩方向都好 佢都冇得比我用劫略
地圖要有紅色斧頭嘅地方先可以劫掠喎
垃圾game出個活動仔都咁撚多bug 𠵱家load save一定醉酒 仲有個屌你老母運酒前後任務加埋10個都冇都咁多bug 仲有學咗新技能之後將你箭數鎖係12嘅bug 究竟班人出game出更新有冇玩過㗎
頭先上網搵過, 有好多外國玩家都有中12箭bug, 有人教去文蘭, 用晒d箭先, 再唔裝備弓箭, 之後去返渡鴉村買箭, 我試咗, d箭上限去到20(原本28),
頂住先等ubi出bug fix~
爆完主線, 跟住殺埋淨底嗰班維序者, 去到最後嗰個真係屌咗出聲, 會唔會太on9搞咁撚多野又冇得殺埋佢
我寧願佢話阿哥先係維序者大佬
更新完之後
D 制 O X 又調返轉
去到倫敦仲係遊戲早期,最初都有心機搵,後來搵搵下搵到燥全部放棄
啲堆石仔難玩到
多唔多BUG,打擊感同上一代比較係點? 爆完CYBERBUG 搵驚玩
你只要突破到盲腸d石仔係可以打直放嘅就易好多
今年
年尾邊隻3a驚係少bug...
如果你係做開狂戰士嘅話同上集差唔多
如果做開刺客嘅。。。
點解個耶魯節前日玩左陣,今日就話已完結
點解亞C嘉咁鬼7頽嘅
有無人中左bug
次次一load save 都醉酒mode
Ubi cut咗血?冇血出?打完一輪地下都係全白?
神話線前期剩係玩到去左冰巨人個國度
爆左機都冇玩返條線
有冇人講下之後大約係講咩
之後都係番去打一次隻狼就完左
屌我中左
本身係PS cut左 不過都加番 姐係依加全平台都有血
我唔要你比返D 血
我要全世界都同我一樣無血
有幾多人會買全地圖?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞