(Tinder行銷騙局)只有一星期的戀愛

895 回覆
2003 Like 154 Dislike
Upload 語音上黎?
d語音內容都係d閒話黎
不過有一兩段依家聽返會覺得好伏
用電腦上「sound cloud 」網頁版,可以upload d 語音信息上黎~
其實呢啲sales最終目的都係sell top-up課程
香港好多出名大專都有開Top up課程例如speed scope space...
但係 個分別在於私營學店個sales係你對升學出路好迷惘嘅時候游說你 完全唔同你商討你未來真正想行嘅路 只顧銷售 如果你真係想學一樣野同諗到自己未來想點而去讀top up係冇問題 top up課程本質係冇問題同係邊度讀都差唔多 最大問題嘅係教育唔應該用呢種銷售形式

利申:私營學店出身(唔係呢間)我讀個間既本地課程可以係資歷架構搵到
This?

(啟示書院) 改名 (現代持續教育中心) 後, 準備呃人? 各位DSE考生, 請小心!
https://lih.kg/2294653
153就算啦真係冇女會鍾意
除非你係富豪級數
我試下先 一陣upload一段比你聽下
佢就係講完果段野之後就有意無意sell英文課
王祖藍咁柒都屌到李亞男,
樓主一樣得
佢upload完好似要收錢
每位用戶有180分鐘的免費額度可以上傳
Pin la diu
而家樓主遇到傳銷騙徒喎,你屌鳩佢啲條件做乜
心理不平衡
類似嘅野但呢間嘅本地課程至少係資歷架構搵到先 上次我叫你升local u 就唔好簡呢間 好少人入到
怪就怪你自己英文差啦
成段野話人呃9你 其實根本就係自己on9🤣
Post上嚟求安慰呀?
點呀 p牌仔,今日你老母比幾多個人屌過呀?
證明玩唔夠耐 開頭第一句話轉wtsapp已經block得
把聲勁溫柔
我都想進修英語,有無可介紹
(利申:可full pay 濕9 course 同請食飯宵夜直)
都好啦埋門冇中伏
冇破財算係咁
交友app不要太認真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞