(Tinder行銷騙局)只有一星期的戀愛

895 回覆
2003 Like 154 Dislike
真 153?
唔係假膠
香港有個文化好衰
個個行業都用傳銷手法去做生意
之後賺完一筆後就破產離場
健身,美容,學英文,升學
每年都一大班友上當
真係既………… 無假膠
有自信就唔會玩交友app直接落club溝女啦
故事不錯
8/10
一開始佢就問我可唔可以用whatsapp黎溝通
因為佢唔係成日用tinder
見到呢句就走得啦
咁正常既女仔 應該係點
主動hi你同睇張相可以分到傳銷雞 d profile pic有陣傳銷味
咁佢又岩啵 通常我都唔會主動俾電話人
廢事有咩事 對方係咁打來/有apps以外方法揾到我
其實一開波就換whatsapp既可以直接block
唔好覺得浪費左或者搏一搏
上網識人咁易我當total 100條女-1都仲有99件
其實無損失
咁又係既 但如果一直都係tinder度傾 會唔會好煩呢
而家佢地升左Lv 嫁喇

試過2次疑似係sell美容

一開波話唔係成日上app 話交換電話

之後會同你好好傾咁

但有個共通點就係會話自己好忙 唔係成日覆到
(實情係同太多人傾緊)

雖然佢地好耐先覆但係佢地會好熱情同覆好多 等你感覺良好

當傾傾下去到佢地業務範疇 就會變到秒回 覆得好快

有一個好快係咁約我出黎食飯,就算我話好忙又點,佢都可以話lunch 出黎食之類。出到黎又係會引導去到佢業務範疇,例如美容,會話一齊去試下之類,我係咁拒絕佢之後食完飯就無搵過我

呢類升級版美容雞金融雞仲垃圾,浪費人時間
依啲女真係衰過做雞

呃人感情嚟換工作 正宗垃圾

做雞都有良心過班仆街
原來你都中過招
同一招用咗十幾年
仲有一齊去做facial、gym
下次再遇到呢啲女, 直接問佢你好等錢洗?
直接啲唔好煩, 1Q how much?
幾慘 連毒撚想出pool既機會都變騙局
我無以為自己好有魅力sor
只係覺得岩傾先約出黎
同你講都多餘
你根本就無同理心
試下你比人呃感情
唔會啊 因為我覺得咁仲隨心
有時候可能見左面就exchange no/ig個啲

同埋通常傾幾日都會見面啦 所以都唔會煩
交友app切勿投放太多感情
我有朋友都係咁樣俾人呃左買套票玩美容

有咩事記得狠心走人
覺得有問題係樓主
人地唔like你你就擺上連登
條女呃人喎
所以話連登狗公多,
乜都唔睇就幫條女辯護
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞