(Tinder行銷騙局)只有一星期的戀愛

895 回覆
2003 Like 154 Dislike
買零食都應該係想fd d姐
如果唔講清楚就上去 條水魚去到門口都知係呃9佢啦 咁到時就咩都唔會買 所以通常都講左話做咩先 你講no佢就過為你好當你係fd
交友apps d相唔可以係咁用同一張 會block或者比人認到 要花時間再影
唔課金得幾個accept點做大生意
仲有fb 唔比你同一個ip 太多acc 會detect 到會block
電話幾廿蚊換張卡方便快捷
有時候,唔係話無金錢上損失就無損失。
係網上比人呃錢當然好慘,但更甚嘅係呃感情呃左你嘅同情心同信任。
錢仲可以搵番,但呃左感情呃左信任甚至會影響自己嘅價值觀。
變得無咁容易付出真心同信任其他人。

最後當你唔配合對方嘅時候,
對方將大家之間所建立的所有關係全部都放低。
一個封鎖就成為了大家關係嘅句號。
我諗網友約出嚟見下面都好正常,
但真係一開波要睇清楚對方咩目的,
同埋真係唔好亂咁去啲私人地方。
自己都要有啲主見同堅持。
用關係去呃人真係最傷最痛。
將對方嘅面具親手撕開,對自己都好殘忍。
呢種感覺呢種信任被打破真係記一世。
自信心比較低嘅人真係好容易比人誤導。
但交友app嘅用家本身好多都自信心好弱。
2020 都唔係咩新野
冷靜d 照下鏡
分得咁少錢 又難做。點解唔正正經經做分工。真係唔明
有bonus ,一個月開到7萬兼有1張課程單 好似total 有8千bonus 淨係呢到講緊最低級一個月萬7蚊 高級d分佣再多d
做夠十萬+一張教育單有15000 bonus =3萬up
再上有其他bonus 可以上到差唔多十萬 唔計下線抽佣
又唔限學歷淨係睇夠唔夠仆街呃得多人 吸到好多學生做
咁你個幾個月搵到幾錢? 入面D人多數搵幾錢個月?

假如美容我帶到人上去,上到去繼續要自己sell plan定有其他sales幫你搞?
巴打,從你字裏行間睇得出你係個善良既人,但有時唔洗對啲人講咁多,佢地唔撚會理鳩你當你串緊佢架咋。做多啲令自己開心既野先再諗其他野啦,人生唔係得女
亮XX 就班上線成身債 要係咁水人做下線先還到錢 呢D19 COURSE 你估分到幾多呀 咁易10萬冇人做警犬啦
自己野唔答
入面d人分野好大 ,做得叻兼高級嘅5萬一個月係基本 間唔中十萬左右 ,開極都開唔到單嘅都有 不過我諗萬五至三萬嘅佔多數 某team阿頭做左廿年左右有半億身家 依家抽下線佣都夠過世
上到去有美容院sales ,請Google abc 法則 ,不過其實關鍵喺個fd到, 始終美容院sales 講咩都c仔都唔信
30歲樓下10萬 ,仆街sales嘅可能性大d ,仲要不限學歷經驗,佢地嘅理論:假設搵到水魚嘅機率係1%你只要不停做,fb ig we7番教會只要識到人日日攞到10個電話你都會搵到3個客 每人開張30000嘅單 你都差唔多有兩萬蚊 只要你勤力啲加人 勤力d學野提升搵到水魚機會率 everything is possible
條女溝過我
好黑人憎的 你當學左一次嘢 學下現實世界係點
試下做好自己個人 有遠見有方向 有內涵 人生有意義 好快好多女
個世界唔係得錢同樣
Tw926._
照下鏡先,呢d女唔係150可以屌到,至少170
半億咁多
感覺上,樓豬應該係高大靚仔有錢
其實佢講既野唔係唔岩,但係有目的咁sell野先係仆街
岩岩識人就講自己有幾慘博同情,但係女聽到呢d都唔知你做咩9,個人咁negative好難有人鐘意
奶過一次野就知
收爹啦
垃圾
成個腦都係得扑野 智撚障
就算得150都揪得贏你個廢物啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞