(Tinder行銷騙局)只有一星期的戀愛

895 回覆
2003 Like 154 Dislike
見完佢連續幾日情緒都好低落
自己本身都有d焦慮,即使好清楚唔應該咁認真都控制唔到自己
其實我覺得自己嘅心理質素根本唔適合玩交友app,但現實識人好過玩app識有邊個唔知喎
現實莫講話女,朋友都唔多過,每日生活除同屋企人同返工就係自己一個,零社交咁濟,性格又內向,都唔知點撚樣識女仔
你係出於善良先扮信佢,但有時唔駛太過㗎,食完飯你都知對方用意係咩,禮禮貌貌say bye各行各路咪算
陸天 日本 為你 準備...
條女個嘴係咪唔識合埋
睇到最尾好撚sad

利申:185,我知道身高得來不易,所以瘋狂做gym好好珍惜佢
巴打,難聽啲都想講幾句
你得153真係唔好諗住呢啲交友app識到女
唔好以為你唔睇樣就有機會,啲豬扒一樣要求高大靚仔
試下join啲興趣谷,大家志同道合咁玩反而機會大啲

同埋你啲對話真心毒......
講野唔洗加咁多~同多舊魚emoji嘅,當佢係男人就得
收皮就next

本來都想笑鳩樓主中啲咁低級既伏,但係諗起自己當年都係on99咁撚樣
後尾都係一步一步慢慢改
同啲唔同渠道識既女仔傾計,傾到咁上下大膽啲再約食飯,食多幾次就會冇咁緊張
(亦唔會再中呢啲on9伏,你應該傾十句八句就知呢條係雞)
慢慢就會識男女之間交往既技巧
再執正啲自己,去u記執幾件平靚正既衫
大膽啲去識人,跟住就等緣份到啦

利申,之前毒撚到仆街,而家有個氣質好好既靚女女朋友
買張卡去屌柒下佢地舒發下仲正
應該喺同樓上講嘅係同一個人
我都係用動漫set做wallpaper
成日都會驚人哋見到以為我好毒
19 利申識
甩p 第一個like
呢個係我中同黎,佢係中學果時個名都臭哂,佢之前都呃過自己朋友眾絕埋交,眾有佢點會用真名同真實年齡
講真喺香港 就算靚仔到城城咁 你冇175都係預咗單身一世算啦
呢個係樓主講個隻雞?
係Tinder搵真感情會唔會天真左D
有愛

回頭是岸啦
佢咁樣搵食,萬一對方英文真係好勁,條女會點呢

條女叧一個ig
人如其名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞