(Tinder行銷騙局)只有一星期的戀愛

895 回覆
2003 Like 154 Dislike
如果食嘢時就feel到佢sell你 可以aa制或者走咗去 等佢貼錢返工
同情樓主
但正常人真係唔會咁講嘢 仲要講緊係溝女
強烈建議樓主轉咗個wtsapp icon
無呢兩個心理準備都唔好玩交配apps:

1. 傾傾下先知係sales

2. 傾傾下會失蹤

無論你同佢傾得幾好或幾耐 開始沉都好 都要時刻提醒自己以上兩點 否則你玩唔起

如果你做到以上兩點 本身條件又ok sp你都揾得到
你都幾on9
玩得交友app唔通真係純情女仔咩。之前我個女仔fd(視光師,正常女仔)原本想透過交友app識男仔真拍拖個種,點知hi親佢d人唔係想約sp 就sales. 之後佢就刪左app啦。建議你要識女仔去參加義工活動或姐fd搭fd咁識。起碼會正常好多lo
跪求樓主開名 嗰間學院叫咩名
好似有朋友讀緊 但係唔肯定
屌你,玩on9 online game溝女好過玩交友app啦
鳩痕咪直接叫雞算囉
血拼
6,7講得冇錯 某啲女人真係抵撚死
成日話自己遇唔到好男人
但其實一直鍾意啲playboy
認真 想知樓主幾歲
條食屎嘴醜女得閒mon post唔出黎吠兩聲?
So sadtake care
從文字上都睇到你好冇自信
好負 冇吸引力
想有自信 做好啲自己
身高唔喺一切
去譚仔叫碗麵食
第一次係咁
識多幾個就會發現全部都係Sales

到時會睇化Del app
i know that feel
笑死
收到風條臭雞而家冇晒正常朋友
依家仲有同佢做朋友嘅都係美容雞黎
仲有幾隻味俾人放上黎
同埋得返啲番「大家好」的傻西

買居屋? 你抽籤嘅錢都冇啊臭雞
你都唔洗唸住搵人埋單啦俾人放左上黎
睇怕你都一生做雞俾mk仔中出啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞