(Tinder行銷騙局)只有一星期的戀愛

895 回覆
2003 Like 154 Dislike
而家tinder冇乜女玩啦 以前就好d 不過你玩耐左 講兩句就知係咪sell野
其實依d教育傳銷係咪真係有堂上
諗起報左名之後 再比個sales秒block...
得米5學人拍拖?
你食撚懵咗?
咪由撚佢delete lo 成班咁多人佢delete唔曬,我哋個班group 已經有人搵人backup緊

笑撚左條傻雞,以為女同學就唔洗delete
靚仔都有啲反感啦
仲要唔講係個153毒撚
見到樓主話自己得153
個女又話高你小小

有點為你難過
同你對住啲狗講唔好打香港人有咩分別
依家最多女玩係咪cmb
屌你用基路亞頭像影衰哂
屌好彩你一毫子都無比,叻仔
條女宜家應該嚇到賴屎
識人讀到洗曬腦仲當咗自己係真正大學生,勸極都唔肯退學

呢個講講下就會講吓啲皮膚差有無做facial
呢個係樓主講個隻雞
樓主你真鳩定假呀? 如果Tinder真係要嚟識人拍拖,你個故事睇咗頭幾句係人都知個女仔係Sales唔係識人拍拖啦,啲WhatsApp對話佢又唔係想覆,係啲咩令你覺得人哋對你都有興趣自High咗一星期仲要跟埋佢上去聽人洗腦?
唔係想blame the victim....不過伙你呢類傳鋪臭閪既新聞 都無睇過? 報紙, 電視都報導過..............

加上你上開呢度, 間中都有呢類POST 講, 但你居然唔知

傳銷閪D套路, 不外呼1開始對你異常熱情, 好多EMOJI, 好有「正能量」, 好怏約你食野 (MK/太子)

話自己做PR/ marketing / 品牌推廣

小心, 近來有D醒左, 無1來就似以上咁,但會話做文職但公司要佢對埋客
傳銷雞呢個手法十年如一日
我勸樓主好好讀書
搵樣專長 長遠發展好過
我以前無玩過交友app
真係唔知佢意思……
但事實佢都無洗到我腦

事實上第1次出黎
就聽到佢講左幾個大話……
上面已經有講
但我果一刻只有心諗
佢可能係怕人睇佢唔起先要吹噓自己
所以我都扮信佢
滿足佢果份自尊心……
國安法底下大家都要學普通話
我唔係果d一聽到人地講大話就馬上要拆穿佢果d人黎……
有時隨便回應下 hea過左就算
佢同果個仆街仔
煩左我成個鐘 不斷
都勸唔到我比錢報名
我依家心諗
其實佢講成個鐘野都幾辛苦下
驚都冇用,依家全級每一個人都知你係雞啊下次全班食飯實傾呢單野,你都唔洗黎架啦,仲咪計之後一傳十,十傳百,傳到上下幾屆都知,你係臭雞
人人都知
你只係一個呃感情,呃錢嘅臭雞,祝你搵多d換到部黃曬嘅手機
一聽 beauty agency都可以唔使理
apps 太多sales
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞