(Tinder行銷騙局)只有一星期的戀愛

895 回覆
2003 Like 154 Dislike
樓主著撚哂
起初都好同情你 自己都算毒撚 又經歷過你經歷過既野咁濟
但又打一大段野話人樣衰 有D小家,自我中心囉
警惕下其他手腳係好 出發點係好既
利:同意呢D臭閪係要仆街死
我都廢事同佢嘈
字又搞錯
講野又無point
直接block算 哂我時間
傳銷係唔岩
但樓主講講下就開始人身攻擊人地個樣
毒撚真係太有自信
Show blocked user - 黑人女權跨性別者
同你一樣毒撚玩tinder,但識得分真定假,最近呢一兩年食到三條女
呢個世界係咁架啦!!感情不值錢!慶幸你無被騙錢!
雖然條女係有問題,但係我覺得女仔留鬚唔係問題
玩呢D冇幾個月都唔會交換電話啦
尤其女仔好急要拎電話既九成中伏
樓豬你都係focus返去個傳銷雞做既衰野啦,係咁評論人地個樣樣衰唔係唔得,但係小家左啲囉

PS絕對認同傳銷雞呃錢呃感情死十世都唔夠
食女唔算毒撚啦
希望條女睇到巴打既說話會感到羞愧
雖然呢啲女多數唔會
條女 p圖p到
想像唔到原來係同一個人
n 年前我都有同學走左去做傳銷sell 英文課程,仲sell 返我囉

話佢想報個課程學好d 英文叫我一齊,水左我上去聽個男sales 講個課程有幾好,個sales 仲話佢都有上

果時我冇諗過呢d係米呃人,問佢比最深果本教材我睇下會學到幾深入,仲問個男sales 衣加讀緊乜,點知個sales 話副學士

我最後話:你最深果本教材d 內容我中二本教科書已經有啦喎,唔怪之你上完之後都只能入asso 啦

咁就收左佢皮
屌你講還講無啦啦講咩小拳石 笑撚死我
Ching咁重口味
老實講,我上網識過個女仔識咗兩年先sell我嘢,我唔知佢係咪一開始識個陣就想sell我嘢定點,總之有時好難分
2年咁耐!
係,所以人哋話一開始識就會sell你未必一定準
可能佢一開始唔係 兩年後轉左做傳銷啫
佢唔合埋口諗住幫人吹
之後威脅人地買野果啲野呱
叫雞算數啦
同意,交友APPS 太多用心不良的人揾食,要好小心。
總之,一講到錢或好快要發生關係就走先。
當交學費
勢途險惡
交友app 打炮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞