(Tinder行銷騙局)只有一星期的戀愛

895 回覆
2003 Like 154 Dislike
可憐之人,必有可恨之處

覺得呢條女好熟口面
頭先瘋狂碌返tg啲j圖grp搵到
153 係點做到
屌得過
More
屌 其實可以chur番條女點解唔學德文法文日文
其實唔算樣衰姐 究竟樓主係咪講緊呢個人 定真人差好遠
唔係話樣衰 但就係呢種中庸之道既相頭 容易俘虜到純品既人
樓主呢招好高
拎到受害者身份再瘋狂爆隻課程雞出黎
係佢本人黎
個樣好易認
真人咪就係近距離望會有胡鬚囉
如果好遠望都唔覺既……
同埋佢雖然同我約果2次都係著左長袖冷衫
但佢伸手出黎果陣
其實都有手毛可以望到
太靚毒撚會高攀不起,
呢種一般樣反而先多毒撚中伏
Sorry阿 巴打
但我呢個人就係無辦法記私仇
除非係政治…… 咁我目標就好明確
我知道你都做左好多野
我諗佢依家個朵已經臭哂
我覺得無必要再踩多2腳
原諒左 自己心都舒服左
我對佢無哂幻想架啦
放心啦
1. Block左交友apps ac 要開新好麻煩d 同埋比左premiums 嘅過好蝕 電話大不了買張新卡
2. 比電話可以firm水魚真係水魚 唔比電話姐係水魚唔當你係fd. 咁點呃佢
3. 人地有幾十個交友apps 去曬WhatsApp 方便好多 又可以改名又可以mark 低d野
毒撚真係好L 慘
樓主 ENG都唔識
我都上過去ENG, 係facebook有人add我傾計, 咁o岩我o個排搵緊工, 佢就話有工介紹, 做marketing上到去都知奶o野, 3個鐘後先走到
亮碧思就中學畢業n年後有個中學同學無啦啦約我食飯, 之後呃o左我上去, 6點比人圍到12點先走到之後冇再聯絡
amway同康寶來就未去過
Thx 👏

但交友app唔課金,開新ac都係用fb/google/電話⋯就開到 都唔係麻煩啫

條女咁都有j圖gp share
其實交換WHATSAPP又無乜野既,有乜事要即BLOCK囉,仲之係有目的而出來既就要閃
係喎 真係百化應百客 所以倒返轉黎諗 百仔都可以應百女(仔)
因為中醫比較難sell sell都要講point架嘛 同埋美容普普通通清潔個個都做得 又有得試做 容易d呃
美容只要有暗瘡黑頭粉刺黑眼圈 咩都可以入到
2萬蚊頭5張單嘅話就10%,第6-30張單好似係14%
利申:做過幾個月 過唔到自己quit左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞