(Tinder行銷騙局)只有一星期的戀愛

895 回覆
2003 Like 154 Dislike
Tinder唔好認真 識過個同居兩年 都係散
玩交友apps第一個注意事項就係
係5句內主動問你拎whatsapp/TG嘅女99%都係sales/agent
你好心whatsapp icon就轉下啦
點解要轉icon?
😭😭😭😭😭😭😭😭
咁你而家睇咗 仲想唔想見我

睇毒撚打嘅嘢真係打哂冷震
你就真係性格有問題自己唔覺
有戀愛過?
真心為你好,想你學好d英文,你咁樣諗人
學好英文有乜問題? 你話你想返中資,咁fine its ok. 佢又唔係呃你join d無良plan,佢只係同你傾下計啫,你唔洗下下一出街就諗住幾時可以扑野啦,有番d正常社交得5得
基路亞
你唔係信條女真心咁 on9 呀?

係呀,旺角啲健身撚周街捉人健身都係為咗幫人姐?
保險佬sell 人儲蓄plan都係幫人儲錢姐係咪?
巴打你不如睇清楚隻雞sell d 乜春垃圾比樓主先啦?

https://lih.kg/aGaKswV
#10 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
係架,我識d保險佬好似催眠左咁 ,真心覺得保險幫人
你唔好講耶撚叫你信教
佢係sell你英文咁又點? 有冇扣起你信用卡逼你買? 自己9 痕想屌閪人地無意思就post人出黎公審
巴打你不如睇清楚隻雞sell d 乜春垃圾比樓主先啦?

#10 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
好人好者玩tinder? 玩得tinder都係想屌閪啫,屌唔到就post上黎做乜9
做乜唔答我呀?

隻雞sell d 乜春垃圾比樓主呀

#10 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區,
一開始or傾得一陣就話換wts 傾就知有伏啦
巴打好多謝你成日都幫我講說話
但無必要同果D人嘈
因為嘈唔完
上面我回覆 負皮我果D係咩人
我已經心中有數
同佢地嘈係哂時間
果班人根本就係識得果隻獨角獸
sell下你野又千字文又公審,肉酸到呢
下下拎上黎公審,一陣又成班毒撚話女人就係雞,on9
不如你睇下d 圖先,人地條女邊度有話同你談情? 正常傾下計呃唔到閪屌就公審人毒撚真係恐怖
係啦得啦,總之傳銷狗死全家啦,
理撚得單純想識朋友定淨係正常傾下計,
做得傳銷狗預左架啦,真係衰過做雞。
叻啦叻啦叻啦,
得啦得啦得啦,
樓主好毒好恐怖啦得未

咁你可以答我條女sell 乜春垃圾比毒燃樓主呀?

你條撚樣唔係一開始話條女真心為樓主好咩?

做乜我問咁燃多次都唔敢答我呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞