(Tinder行銷騙局)只有一星期的戀愛

895 回覆
2003 Like 154 Dislike
冇呀,其實聽聽下都唔對路
一開始用儲蓄做切入點,其實都係share濕鳩投資班
但個女仔本身我都暗戀左佢一段時間
所以明知騙局都上左去聽,哂左我半粒鐘
果種感覺都幾hurt下
咁多年後仲記得好清楚
原來咁好分,唔怪得咁多後生去做

我傾過兩個美容約出去前佢地都話有個要求,要買某d零食,咩用意?

點解佢地會見面前都會講美容野,我覺得咁咪仲難呃,點解唔先約見面,到時搵藉口話留左野係公司,陪佢上去攞,咁樣夾人上去唔會易跑數d咩?
仲幻想膠友apps 搵真愛
出黎食糖水8成時間講英文課程大家都知咩事
直接問佢今晚屋企無人,不如上黎傾仲好

樓豬好彩浪費左時間,無唔見錢已好彩
隻腳生係自己度識走,無理由由人地控制你

樓豬好僧條女

不如你做多啲義工識下人啦
無樣無身高無學歷 仲有性格可以改變下 吸引到人嘅。。。。。。。。。。。。。
接受現實啦 張圖我睇左 係唔靚但唔會無人溝

無女會第一眼鐘意你 玩呢d app都係睇樣身高 你呢d case反而現實識會有一線生機 但前提係唔好咁毒先
算啦樓主 條友一開頭就冇當過你係咩人
只係當你係一條魚打幾多隻字都冇用架
Move on 啦
受騙的那個比騙徒更混帳
無錯,樓主打咁多字我覺得做多咗
膠膠地幾正
同樓豬一樣最近又遇到個R人學英文 報啲弱智ielts course嘅囡囡
中大護理 二年級
陳學柔
支持爆佢大鑊
識左兩年就比佢sell下囉
當個frd同你sell野囉
其實咩叫free for chat即係其他野要收錢?
你唔係覺得條女係想同樓主正常社交下話
世界上總係要有樓主d傻人 否則真係生意難做
牙鴻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞