[月經] iOS集中討論區 (165) HomePod mini斷哂貨

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
但我Spotify youtube Netflix 呢啲
係咪google nest mini會好啲?
HomePod mini 除左音質同埋有廣東話會比較好之外,仲有冇優點
未用過google果個

但你買smart speaker 既目的係咩
講音質homepod mini 贏(?)
你話會set 鬧鐘用siri 既話又係homepod 贏

Spotify 播歌人delay 2秒左右
應該會update 解決
youtube 同Netflix 唔會delay
唔好意思
新手想請教下
Set 鬧鐘用Siri 係HomePod 贏?點解既
係咪用Siri set 鬧鐘都係開返我iPhone 入面既鬧鐘呢?
並行姐係咩
Sidecar
siri到而家都唔可以鬧鐘響就咁講"停" google可以
homepod另外有鬧鐘較
用moov播歌睇歌詞會delay
Apple Music就冇事
homepod*
Siri 要講:喂Siri, 停
咁呀?
機過機啲app download卡住loading 點搞
係我錯SE 2而家好開心
yes
你居然換咗老母麵大12
以為你會買Mini老母色
更新完mac os big sur、ios 14
airpods pro 都係唔識自動切換既?
我記得佢前兩年係捧XR踩XS
係呀都覺得自己癲左,雖然都係老母麵藍
主機放咗11pro?
係呀,放左5200
幾時會有128 pro max可以求其Walk in就買到
想trade in舊機唔想益炒狗
你最後都係襯返隻錶
12真係好輕身,
呢個應該係最有感嘅第一個感覺,
除咗比11pro少咗tele鏡,
其他有冇唔慣?
覺得電點?
我冇玩過11pro同pro max,
但真心覺得電續航力12pro 6.1(我估一般版12都係差唔多)唔會比我之前用11/XR差,
仲一定好過我兩年前粒電處於全盛期時用緊既XS Max一dd
唔明點解有人覺得12pro電仲衰過XS
利申當然係鎖死係4G LTE情況下
5G就真係倒倒地
幾時加番fingerprint落iPhone
去凶宅,studio a問吓,
門市不定時會派貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞