[月經] iOS集中討論區 (165) HomePod mini斷哂貨

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
Apple不斷刺激消費
今次AirPods max唔啱?畀多部iPad你
八卦下想知12pro既用家待機啲電係咪好倒
冇用個令兩個鐘冇左7%
但又show冇app食電
有無巴打個homepod mini 成日播某首歌時,次次都突然停止。

想問咁樣係咪即係我舊電實際得返唔夠50%實際HP?
Xs 上唔上12pro 好
影相好吸引但而家訂要一月頭先有
好快又到下一代
LED display 唔係幾可信
兩個世界
你有冇長開住 vpn 先
IOS 14 係有D 問題架啦點都
我部12 pro max 都倒水
同埋watch os 7 都好撚有問題
唔知係因為IOS 14 搞到隻WATCH 倒水定WATCH OS 7 倒水
隻WATCH 7點幾到9點幾2個鐘已經無左10%
完全沒有
無留意到呢個問題添 我遲d睇下關唔關mon貼事
黑邊貼
次次都係咁有時有d cold call打黎想cut都無得cut佢線
想問點兩個世界法?
我xs上12pro day1出用到宜家
我唔係成日影相/長用打機果類人
night mode明顯好左好多
其他無咩特別感覺
個mon大左少少?
鏡頭多左option?

我都想聽下點兩個世界法
等下一代好過
利申6s轉12pro
12pro用左個幾星期
個mon啲色愈黎愈怪,開箱個陣係純粹有輕微偏黃,我仲入黃mon post話好滿意
宜家唔點解好似有陣green tint係個mon到咁
怪怪地
我有,所以我覺得算係咁
Ultra wide 實用過tele鏡

Night mode 好少用

Mon大咗 對比度高咗 2000000:1 vs 1000000:1

CPU 快咗

出街上網冇咁lag 用咗高通 modem

電量就差唔多

方型框手感就麻麻地

如果仲用得就等下年有120hz 先換
payme 係咁彈, 解決左未?
Btw 12pro 個mon 真係黃過xs

可能膠水未乾掛
想問而家仲有無舊版iPad pro 11.9 2017 全新行貨買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞