[月經] iOS集中討論區 (165) HomePod mini斷哂貨

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
頂,慢咗2秒

可能因為屎為搶左黎用
我都覺 比4600聽咁嘅音質?
我pro max 都係咁喎
但部pro就無事 唔知點解
Restore再set過部機都係咁
買部ipad air 會唔會實際啲
我預3字頭當交會費
點知佢開4600
其實自從出左d 細細粒無線耳機
仲有無人會戴呢d, 本身都已經好小眾
而家直頭無人會係街戴
我諗買黎都係係屋企睇戲
我舊果部xs max 又係無事, 係轉新機pro max 就彈, 唯有等payme 更新, 所有銀行app 過機都無事, 就係得payme 個app,有問題
出多D 街啦
sony 同bose成日見人用
特別呢排天氣涼左D
明顯再多左
今次真係信仰不足
Apple成日出啲令我覺得自己其實都唔算果粉嘅產品
有冇得買個max 送個duo 黎做旅行promo 啊
Mojave 開多幾樣嘢都幾lag下 升唔升bigsur好
屌灰色但已經排到去三月中
唯有捕pickup
咩機先
我部MBP 2015 8GB/256GB都仲可以接受,下個version都未必再升
一陣又減弱個降噪
個耳機又摺唔埋
帶出去都唔方便
個價錢根本係信仰既驗證
咁不如買Bose 算
重點係你成部機都二手科技 冇賣點
你話係第一代產品都justify唔到啦
我發覺轉咗iPhone 12 Pro之後,
Octopus on Apple Pay震果吓,弱咗好多
第一次用 pro max 機
好後悔唔一早用 pro max
真係大電好多
夜晚返到去仲有 4x% 電

閂埋原彩就更慳電
慳大約10%左右
rc即係gm?
有無人自從ios update 14, macos update 到big sur 之後,個airpods pro 成日亂咁跳connection 到痴咗線?
我喺公司做嘢,駁住imac 聽歌,電話一有message 就會彈一彈去電話,然後macbook 如果有notification 又會彈去macbook,ipad 如果又hi 到佢著咗mon 又彈去ipad 度
想聽隻歌都彈嚟彈去痴撚線
係iOS 14問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞