[月經] iOS集中討論區 (165) HomePod mini斷哂貨

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
因為你係pro 用家, 所以佢會問點解咁揀
咁價錢唔好當真la, btw 胃信三合一mfi 都係$49, 買呢條好過啦
佢問咗我
買12pro之前有冇諗過買其他iPhone
最後點解買12pro而唔買12/12pro max
如果12pro冇5G會唔會買
一堆5G嘅嘢
有冇用跟機嘅針/線/貼紙/說明書
想加咩新功能
覺得自己係咪Apple fans
magsae我覺得戇鳩 無得隨手拎起要用兩隻手

做隨身尿袋/車載掛住好有用但放低叉就不了
所以咪要買佢個3合1 magsafe
夠重量固定用
單手就可以攞起
又話有發佈會
之前買咗兩條 $9 1m hoco 線 touchwood 無咩問題 尼龍線幾好
如果只係啲細/廢嘢
多數都press release算
已cut apple music 轉youtube premium
放低好on9
但有stand既話就應該可以靠個base嘅重量單手拎起
所以先等緊佢

https://www.belkin.com/hk/p/P-WIZ009/
你點入的
有冇用12系列官皮套嘅巴打覺得個套冇以前黑/殘得咁快
上次Xs兩個星期已經幾覺眼
今次成個月都好似冇咩分別
啲皮好似話唔同咗呀嘛
你用緊咩色?
啡色
呢啲通常好明顯
我買咗黑色皮未開
用緊啲透明
等佢黃咗就換
其實想Belkin 快啲出個座
想問吓我搞緊icloud photos做backup
成日佢up up吓就會自己停 要人手㩒resume
有冇方法可以唔會自己停

利申: ios14 有一直叉住電
好似話今代未必會可以養到咁靚啲皮
試下叉住電由佢放過夜
Apple Music 都可以入自己啲歌
iTunes Match
琴晚試咗 但中途已經自己停咗
都係用慣native 既app
youtube亦有唔少直播/錄播音樂會
premium可以熄mon聽歌
最衰聽開嘅歌手YouTube music 冇,如果唔係真係佢方便過Apple music 好多 又有得down YouTube 片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞