[月經] iOS集中討論區 (165) HomePod mini斷哂貨

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
有啲撚樣少少花就壓你幾舊水
Apple Watch有花就正常既,只要冇崩冇爆玻璃功能100% work就得
捽碟
據講要用返Mac機先識彈返過去
利申未得閒試
我自身經驗係要lock左部機再unlock先會彈返去mac
bug sir粒電好似同mojave差唔多
舊機用都ok
Mojave上big sur係快左?
一樣 MBP想升但驚中伏
啱啱搵條usbc lighting 線試下玩快叉
我果部XS得15W快叉都快過iPad 牛好多
冇話快咗或者Lag咗,可能仲係喺我可接受水平,始終五年機,唔好諗咁多啦,5代CPU嚟到而家11代都出咗

你鍾意個Design嘅,咪Time Machine Backup完上嚟玩下;唔鍾意嘅,還原返,又或者上Catalina之後Block Update咪算

不過我部機就長期用咗7GB,可能我同時開兩個(Release + Dev)Browser先爆
S4金鋼大概賣咩價錢到,巴打~
我覺得一係mojave一係bug sir

catalina冇乜好感
Apple回收係咪會收埋條錶帶?
唔會
一樣,xs 冇事12pro 彈

等更新啦冇辦法
而家2000頭都入得過
我都想買俾自己做聖誕禮物
用緊beats studio 3都唔會考慮AirPod max
又樣衰左又摺唔埋
我相信個anc應該差唔多
但平超過一半
iphone 8 92% battery health
但得2hr screen on time 係咩玩法
細電機用iOS 14全軍覆沒
原本拎住SE 2020都要用返Xs頂一頂
ipad pro 12.9都倒水
YouTube宣布已確認拜登當選 即日起不得再上載任何質疑拜登當選總統的視頻
https://lih.kg/2319187
騰訊 Tencent 與 Spotify 正式宣佈互持彼此至多 10% 股權
https://lih.kg/2315374
係因為hsbc 前日出左個更新唔夾ios14
你pro無事可能個app係舊version
Pro max 出事係新version
不嬲一換新機都會有軟件唔相容問題
點解個個覺得好新奇好似好大件事咁
等hsbc update啦
唔關事 apple承認左係iOS bug
導致耗電唔正常 得部mini一時正常
一時一晚待機跌30%電
外國forum已經有好多人講緊
點做都無用 佢個耗電bug係隨機出現
只有等app修復
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞