[月經] iOS集中討論區 (165) HomePod mini斷哂貨

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
有啲歌咩App都搵唔到嘅唯有down落嚟up上去youtube music自制streaming
intel 左有AMD 右有Apple

YouTube music upload得好慢
又冇得成個folder拉入去upload
以前google music有個tools自動scan部電腦歌上去
香港有未
我都係見到佢email話google music收皮叫你transfer去youtube先講起呢樣嘢
傳 32 core,就咁將4粒M1疊上去?

應該4+28?
有無人買完max 想轉mini最近手腕痛真係有衝動換mini

諗起巴打上次講份問卷
apple music 啲歌唔太岩我 先轉左YouTube music 但又想買home pod 係咪又要轉返做apple music
Totally possible
換左 pro max 更新埋最update ios ver. 但payme 係咁彈app 反而舊機就入到 , 點算好
Del app再down?
試過都係唔得 其他銀行app,就無事
Apple絕對做得出
到時市面又會狂屌一輪但好快就有好多廠跟
冇usb port debug 死機嗰啲好麻煩

Dfu mode/recovery mode插線 落電腦係low level, 點壞都連到

要wifi 連,你部機唔可以死, OS 唔可以唔work
AW都好似仲有debug port?
就住Portless呢個話題
理論上apple可以將Aw行咗幾年嗰套照搬落iPhone
不過iPhone嘅銷量多過AW好多好多
應該唔會一刀切
可應學8 / X 果代咁
2部舊design
1部新玩法

portless 係可以想像
但世人接受新事物係要時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞