[月經] iOS集中討論區 (165) HomePod mini斷哂貨

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
我已經file 咗instagram help case
同apple feedback, 冇人理
如果係kick係叫你插iTunes嗰個位都有得搞

但係reboot loop真係唔知
上禮拜拎隻s4去整,前日寄返返黎,佢咁樣講得係唔係即係可以再買apple care?
理論上冇得咁玩
iTransor For WhatsApp 特價中
9.95
想問iphone 12pro max,充電速度最高可以食到幾多?唔知買邊個火牛好

20w果個係咪最高了? 如買61w會唔會充快少少?
冇記錯過唔到21
原來apple store都有moment lens同case
Lm
遲啲問下genius 先還掂都要幫電話買care
我老母隻s4之前exact7ly係咁(但老豆嗰隻又冇)
faceid係咪用多啲會易解啲
而家成日解唔到
我12 pro同mini已經學識咗
我X同借返嚟嘅XR仲未識
12pro max加 xs max都未識
https://www.youtube.com/watch?v=zFHW73vr-qE

youtube突然recommend呢條片比我 好正
我冇口罩唔係成日解到
你口罩係咪有apple認證
要用遮一半口罩個個方法錄一次先

我就大概錄咗一個星期左右就認到
用咗成年試過一兩次得,轉個撚頭又要輸入密碼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞