[月經] iOS集中討論區 (165) HomePod mini斷哂貨

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

仲要係裸機跌落地
要打 serial no. check
無知一問airpod pro係咪冇翻新?
換得嘅都係全新?
個mon極度downgrade咁笨?
理論上而家換嘅係 之前嗰啲好似出晒事
無人有呢個問題
唔係差120hz refresh rate炸咩
Air4 係liquid retina喎
Surfshark 連香港Server
Netflix 會變咗殘體

Test過,Disconnect VPN先變返正常
想問一問 而家Apple要維修 係咪有得朝早Walk In拎飛
之前個啲係指咩?

我都book 咗下星期去換airpod pro

有冇人知Airpod換俾你嘅,佢換哂成個定換2隻耳仔?
Full screen mini
120變60差好撚遠....
我有啲擔心佢換翻新airpod
你用pro 10.5 開呢個option

如果開完覺得冇分別
咁你換Air 4係冇問題嘅
你買apple care 兩年後舊電打柴始終都要換
有買AAPL的apple fans
https://www.youtube.com/watch?v=93LBi6BzoHY
M1被睇好係下一game changer
唔怪得巴菲特重倉 Apple
仆街 去士多掃air4個mon 都覺得接受到
10.5 Off左120 好似lag lag下咁
我隻眼係咪有事
代表你睇到有分別
佢發佈m1 macbook 我已經覺得apple又改變世界 即管睇下之後幾年
AirPods黐膠水 搣開即爛嘅design
應該都好難翻新
Surfshark 香港server係連唔到香港Netflix ,會連去美國Netflix
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞